Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Бізнес

США оштрафували 16 компаній з Уолл-стріт на 1,8 мільярда доларів: причина – Економічна правда

6736 переглядів

Регулятори США оштрафували 16 фінансових компаній, у тому числі Barclays, Bank of America, Citigroup, Credit Suisse, Goldman Sachs, Morgan Stanley і UBS, сумарно на 1,8 млрд дол після того, як співробітники компаній обговорили угодина своїх персональних пристроях і в додатках.

Про це пише Reuters.

Масштабне галузеве розслідування, про яке Reuters вперше повідомило минулого року, стало знаковою справою для Комісії з цінних паперів і бірж (SEC) і Комісії з торгівлі товарними ф’ючерсами (CFTC).

З січня 2018 року по вересень 2021 року співробітники банків регулярно спілкувалися з колегами, клієнтами та іншими сторонніми консультантами щодо ділових питань, таких як угоди з боргом і акціонерним капіталом, використовуючи програми на своїх особистих пристроях, такі як текстові повідомлення та WhatsApp, повідомляють регулятори.

“Установи не зберегли більшість цих особистих чатів, порушивши федеральні правила, які вимагають від брокерів-дилерів та інших фінансових установ зберігати бізнес-комунікації. Це заважало агентствам здійснювати нагляд за фінансовими ринками, забезпечувати дотримання основних правил і збирати докази в інших, не пов’язаних з цим розслідуваннях”, – йдеться у повідомленні.

Представники UBS, Morgan Stanley і Citi заявили, що банки раді вирішити проблему. Bank of America, Barclays, Goldman Sachs, Nomura і Credit Suisse відмовилися від коментарів.

При цьому вісім найбільших компаній, включаючи Goldman Sachs та Morgan Stanley, погодилися виплатити $125 млн SEC та не менше $75 млн CFTC. Jefferies виплатить двом регуляторам ринку загалом $80 млн, Nomura погодилася виплатити $100 млн, а Cantor – $16 млн.

ВІДЕО ДНЯ

Економічна правда

Source: news.google.com

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *