Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Карта бойових дій

Карта бойових дій в Україні станом на 26 червня 2024 року

На Краматорському напрямку противник дев’ять разів намагався вклинитися в нашу оборону поблизу Часового Яру та Іванівського

фото: Генштаб

На Покровському напрямку окупанти не зменшують темпів наступу

За добу російські загарбники завдали по території України 43 авіаційні удари із застосуванням 60 КАБів, також задіяли 368 дронів-камікадзе. Разом з тим, ворог здійснив понад 2700 обстрілів по позиціях наших військ та населених пунктах зі ствольної і реактивної артилерії, мінометів, стрілецької зброї та озброєння бойових машин.

Карта бойових дій в Україні станом на 26 червня 2024 року фото 1

мапа: ISW

Новини війни в Україні

Збройні сили України продовжують протидіяти спробам противника просунутися в глибину території України. Від початку доби відбулося 123 бойове зіткнення. Про це інформує Генштаб ЗСУ.

Останні новини з фронту

Найгарячіше сьогодні на Покровському напрямку. Кількість боєзіткненнь зросла до 42.

На Харківському напрямку

Окупанти впродовж дня за підтримки авіації вісім разів атакували в районах Глибокого, Вовчанська та Тихого. Підрозділи Сил оборони успішно відбили п’ять штурмових дій противника, ще три боєзіткнення на даний час тривають.

Карта бойових дій в Україні станом на 26 червня 2024 року фото 2

мапа: deepstate

На Куп’янському напрямку

Українські оборонці від початку доби відбивали 10 атак окупантів біля Степової Новоселівки, Стельмахівки, Синьківки та Андріївки. На даний час одне боєзіткнення ще продовжується. Попередні втрати агресора на даному напрямку склали 89 окупантів вбитими та пораненими. Знищено один танк, бойову броньовану машину та автомобіль.

Карта бойових дій в Україні станом на 26 червня 2024 року фото 3

мапа: deepstate

На Краматорському напрямку

Противник дев’ять разів намагався вклинитися в нашу оборону поблизу Часового Яру та Іванівського. Вісім штурмових дій українські воїни відбили, одна атака продовжується.

На Сіверському напрямку

Успіху не мали 12 спроб противника просунутися в глибину нашої території в районах Білогорівки, Верхньокам’янського, Спірного, Роздолівки та Виїмки на Сіверському напрямку. Ще один бій триває. Українські воїни контролюють ситуацію. За попередніми даними втрати загарбників на напрямку складають 58 осіб. Знищено дві бойові броньовані машини, автомобіль та три склади боєприпасів противника.

Карта бойових дій в Україні станом на 26 червня 2024 року фото 4

мапа: deepstate

На Покровському напрямку

Зберігається висока інтенсивність бойових дій. Кількість боєзіткнень зросла до 42. Загарбники продовжують натиск на бойові порядки захисників України поблизу Євгенівки, Новоолександрівки, Воздвиженки, Новоселівки Першої та Яснобродівки. Нашими воїнами відбито 35 ворожих атак, тривають бої в районах Новоолександрівки та Сокола.

Попередні втрати агресора на цьому напрямку склали 271 окупант вбитими та пораненими. Знищено один танк, три бойові броньовані машини, дві гармати та два автомобілі. Втрати уточнюються.

Карта бойових дій в Україні станом на 26 червня 2024 року фото 5

мапа: deepstate

На Курахівському напрямку

Від початку дня ворог атакує поблизу Красногорівки, Георгіївки та Костянтинівки. Загальна кількість атак тут зросла до шести, з яких дві – відбито та чотири – ще продовжуються.

На Придніпровському напрямку

Марно завершився штурм окупантами позицій наших оборонців в районі Кринок. Ситуація контрольована.

На решті напрямків обстановка суттєвих змін не зазнала.

Нагадаємо, триває 854-й день повномасштабної війни в Україні.

Читайте також:

Збройні сили України продовжують свою опірну боротьбу проти ворожих атак на різних напрямках. За останні 24 години ворог завдав 43 авіаційних ударів із застосуванням 60 КАБів і використав 368 дронів-камікадзе. Крім цього, ворожі сили здійснили понад 2700 обстрілів по позиціях українських військ та населених пунктах.

Найбільш активна ситуація спостерігається на Покровському напрямку, де кількість бойових зіткнень зросла до 42. Ворожі атаки тривають в районах Євгенівки, Новоолександрівки, Воздвиженки, Новоселівки Першої та Яснобродівки. Зіткнення тривають також на Куп’янському напрямку, де українські оборонці відбили 10 атак ворога.

На Краматорському напрямку противник намагався вклинитися в українську оборону біля Часового Яру та Іванівського. Зараз українські військові відбили вісім штурмових дій, а одна атака триває.

На Харківському напрямку окупанти весь день атакували райони Глибокого, Вовчанська та Тихого, проте підрозділи Сил оборони успішно відбили п’ять штурмових дій, і ще три зіткнення тривають.

На Сіверському напрямку ворожі сили не мали успіху у 12 спробах просунутися в глибину української території. Українські військові контролюють ситуацію, і загарбники зазнали втрат на цьому напрямку – 58 осіб поранено чи вбито.

Усі ці події свідчать про наступ ворога та активізацію бойових дій на різних фронтах. Окрім обстрілів і військових атак, ворожі сили використовують авіацію та дрони-камікадзе для завдання ударів по українським позиціях.

Попри ворожі атаки, українські військові продовжують відбивати атаки і контролювати ситуацію. Проте, важко передбачити, яким буде розвиток подій в найближчому майбутньому. Нагадаємо, що в Україні триває вже 854-й день повномасштабної війни.

Джерело: glavcom.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *