Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Росія могла захопити Урожайне, найважче на Покровському напрямку: карта бойових дій 14 липня
Карта бойових дій

Росія могла захопити Урожайне, найважче на Покровському напрямку: карта бойових дій 14 липня

Генштаб ЗСУ повідомив, що тільки протягом минулої доби відбулось 160 бойових зіткнень. Найбільше – на Покровському напрямку.

Дивіться також Ще 1320 окупантів і 212 одиниць техніки: втрати ворога на 14 липня

Що відомо про ситуацію на фронті

DeepState заявили, що ворог окупував Урожайне, просунувся біля Олександрополя, Новоселівки Першої, у Макіївці. Тривають бої у Залізному та Кліщіївці.

Росія тимчасово просунулась в Урожайному: дивіться на карті

Які втрати ворога

Українські військові протягом минулої доби ліквідували 1 320 одиниць особового складу. Окрім того, ЗСУ знищили:

  • 7 танків,
  • 32 бойові броньовані машини,
  • 46 артилерійських систем,
  • засіб ППО,
  • 39 безпілотників оперативно-тактичного рівня,
  • 77 автомобілів,
  • 10 одиниць спеціальної техніки.

Розбиття Ворога і Перспективи Вперед

За добу, що минула, силами Збройних сил України було знищено 1320 бойовиків і 212 одиниць техніки. Ці яскраві показники свідчать про ефективність українських військових дій і дають підстави для оптимізму з приводу перспектив на фронті.

Зокрема, у напрямку на Покровського урочища відбулися найбільші бої, що підтверджує, що ця територія є однією із найгарячіших точок у зоні конфлікту. Окрім цього, розгортаються активні бої в Залізному та Кліщіївці, де силам України важко тримати оборону проти прориву ворога.

З постійним зростанням числу російських сил на кордоні з Чернігівською та Сумською областями, командування Збройних сил України має бути насторожі стосовно можливого наступного етапу конфлікту. В даний час, Росія не тільки продовжує обстрілювати населені пункти з території своєї країни, але й активно нарощує мінно-вибухові загородження вздовж державного кордону України.

Однак, варто відзначити, що в районах Волинського та Поліського напрямків, поки не виявлено ознак формування наступальних угруповань ворога. Це додатково підтверджує роль та значимість цих напрямків для української оборони.

Знищення ворожої техніки та особового складу демонструє високу бойову готовність наших військ. Проте слід пам’ятати, що ворог не змириться з поразкою і, можливо, спробує підвищити інтенсивність своїх атак у майбутньому. Тому необхідно посилювати оборону та продовжувати підготовку і підтримку наших силових підрозділів для збереження перемоги.

Джерело: 24tv.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *