Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Карта бойових дій

Найважча ситуація на захід від Бахмута та Авдіївки: карта бойових дій за 9 квітня

Як зазначають в командуванні ЗСУ вранці 9 квітня, загарбники продовжують обстрілювати цивільні міста та не полишають спроб атак. Більше про ситуацію на фронті дізнавайтесь в матеріалі 24 Каналу.

Дивіться також Росіяни рвуться до Часового Яру та Уманського: як змінилася лінія фронту за тиждень

Ситуація на напрямках

стверджує, що окупанти поступово просуваються на захід від Бахмута – у бік Часового Яру та Іванівського.

Що відбувається в районі Бахмута: дивіться на карті від DeepState

Поразка прозахідних сил: чи стане Словаччина ще однією Угорщиною та як це вплине на Україну

Водночас втрати Росії в особовому складі, як інформують в командуванні ЗСУ 9 квітня, за минулу добу становлять 850 осіб. Загалом від початку повномасштабного вторгнення – 449 250 бійців.

Загарбники продовжують обстрілювати цивільні міста та не припиняють спроб атакувати. Ситуація на фронті є надзвичайно напруженою, і оглядаючи останні новини, можна побачити, що окремі райони західно від Бахмута вже опинилися під контролем окупантів – Часовий Яр та Іванівське. Це може мати серйозні наслідки для України, оскільки окупанти продовжують наступ і ослаблюють оборону ЗСУ.

За останню добу загибло 850 російських бійців, що є серйозними втратами для Росії. Проте загальна кількість осіб, які втратили життя під час цього конфлікту, значно перевищує цифру 449 250, і це може відбитися на здатності Росії продовжувати воєнні дії.

Наскільки великий масштаб конфлікту і його наслідки можуть бути важко передбачити. Проте, за нинішньою тенденцією, можна очікувати подальшого наступу окупантів і збільшення їх контролю над територією. У такій ситуації, Україні буде дуже важко втриматися і відновити контроль.

Прогнозувати подальші події на фронті є складно, особливо з урахуванням ситуації з втратами особового складу Росії. Однак, важливо звернути увагу на те, що цей конфлікт може мати серйозні геополітичні наслідки. У разі, якщо окупанти зміцнять свою позицію, це може призвести до поділу території України та зміни впливу Росії в регіоні.

Джерело: 24tv.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *