Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

У Харкові зафіксували найдовшу повітряну тривогу
Повітряна Тривога Харків

У Харкові зафіксували найдовшу повітряну тривогу

У Харкові, одному з найбільших міст України, зафіксовано новий рекорд “тривожних” тривог. Повітряна тривога лунала протягом довгих 2207 хвилин, що дорівнює 1 дню, 12 годинам і 47 хвилинам. Цей епізод почався 7 липня та закінчився 9 липня, аналізуючи дані з Мапи тривог України. Крім того, тривоги тривають вже понад 57 днів в Вовчанській та Липецькій громадах, оголошені з початку російського контрнаступу. Цей рекорд перевершує попередній тривалий епізод у Харкові, який тривав лише 22,5 години. Загалом, Харківська область утримує друге місце в Україні за загальною кількістю і тривалістю тривог, після Донецької області. За останні чотири роки на Харківщині було зафіксовано 4426 тривог, які тривали 4569 годин. Остаточна статистика підрахована експертами Статистики повітряних тривог. Попередній рекорд тривалих тривог зафіксовано в травні цього року, коли вони лунали понад 500 годин у Харкові.

У Харкові було зафіксовано новий “тривожний” рекорд.

Повітряна тривога лунала 1 день 12 годин 47 хвилин, або 2207 хвилин. Вона розпочалася удень 7 липня та закінчилася уночі 9 липня. Такі дані наводить Мапа тривог України. Понад 57 діб тривають тривоги у Вовчанській та Липецькій громадах: вони були оголошені ще 12 травня, на третій день російського контрнаступу. 

Попередня найдовша тривога у Харкові тривала 22,5 години.

За загальною кількістю і тривалістю тривог в Україні від початку повномасштабної війни Харківська область утримує друге місце після Донецької. На Харківщині зафіксовано 4426 тривог, вони тривали 4569 годин, підрахували експерти Статистики повітряних тривог.

Як писав KHARKIV Today, у травні тривоги у Харкові лунали майже 500 годин.

Джерело: ukr.net

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *