Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Повітряна Тривога Харків

В Харкові пролунали вибухи: окупанти завдають ударів

У вступі представлена основна тема наступної статті, а саме – про пуски керованих авіаційних бомб на Харківщині, які були оголошені повідомленнями моніторингових каналів та місцевої влади. Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов закликав жителів міста та області шукати пристрої для укриття, оскільки окупанти проводять удари. ПС ЗСУ також попередили про пуски КАБів. Росія провела військові дії вночі, вдаривши по пожежній частині на Харківщині, але рятувальники не постраждали. В статті також наведено посилання на інші цікаві статті та запрошено підписатися на канали у Telegram та Viber.

ПС попереджали про пуски КАБів.

Харкові пролунали вибухи. В області від 09:53 оголошено повітряну тривогу.

Про це повідомили моніторингові канали та місцева влада. 

“Окупанти завдають ударів. Жителі Харкова та області, будьте в укриттях”, – наголосив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

До слова, після оголошення повітряної тривоги ПС ЗСУ попередили про пуски керованих авіаційних бомб тактичною авіацією на Харківщині. Своєю чергою, моніторингові канали повідомили, що ворог запускав КАБи з Луганської області. 

Як повідомлялося, вночі росіяни вдарили по пожежній частині на Харківщині. Шестеро рятувальників, які перебували на чергуванні, не потерпіли. 

Читайте також: 

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Джерело: tsn.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *