Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Повітряна Тривога Київ

У Києві вибухи, працює ППО (оновлено)

У Києві пролунали вибухи, спричиняючи повітряну тривогу по всій Україні. Повідомлення про ракету, що летить у напрямку столиці, неспокоїло мешканців міста. Близько 5:00 8 травня відбулися перші вибухи, після чого тривалий час проживання в укриттях було невід’ємною частиною життя для киян. О 5:19 вибухи повторилися, і пролунав ще один вибух на лівому березі міста. Оголошена повітряна тривога вимагала заходів безпеки, особливо для мешканців областей, де оголошено тривогу. Зберігалася загроза застосування стратегічних ракет і безпілотників, що підсилювало страх серед українського населення. Ситуація була додатково ускладнена пусками “шахедів” нічного часу. У зв’язку з цим, політика безпеки стала надзвичайно актуальною, зокрема для столичних киян та мешканців Харкова і Полтавської області, де також було чути вибухи. Весь народ України залишався на нервовому протязі, поки ситуація не стабілізувалася.

У Києві пролунали вибухи

фото ілюстративне

В Україні триває повітряна тривога

Близько 5:00 8 травня в Києві пролунали вибухи. У столиці працює ППО. Про це повідомив начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко.

«Повітряна тривога триває! В столиці працює ППО. Перебувайте в укриттях до відбою повітряної тривоги!» – написав він.

Перед цим Повітряні сили ЗСУ повідомили про ракету в напрямку Києва. 

О 5:19 вибухи пролунали повторно. Близько 5:23 пролунав вибух на лівому березі міста, спрацювала ППО.

Нагадаємо, в Україні оголошено повітряну тривогу. Моніторингові пабліки повідомляли про пуски ракет Х-101/555 стратегічною авіацією. Також зберігалася загроза застосування БпЛА.

Мешканцям областей, де оголошено тривогу, варто перебувати в укриттях.

Раніше повідомлялося, що в ніч на 8 травня окупанти запустили по Україні «шахеди». У Харкові та в Полтавській області було чути вибухи.

Джерело: glavcom.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *