Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Повітряна Тривога Київ

Загроза балістики: у Києві та низці областей оголошено повітряну тривогу (мапа)

Задля безпеки та захисту людей у Києві та деяких областях оголошена повітряна тривога через загрозу застосування балістичного озброєння. Загадкове повідомлення від Повітряних сил ЗСУ закликає громадян не ігнорувати сигнали тривоги та обов’язково прямувати до укриттів. Ситуація стає особливо напруженою, зважаючи на термінове засідання Ради Україна-НАТО і звернення президента Зеленського, де він наголосив на важливості протиповітряної оборони передагремоги “спустити Путіна з неба на землю”. У цій статті ви дізнаєтеся про докладніші подробиці та останні новини щодо цієї загрози.

Загроза застосування балістичного озброєння в областях, де оголошена тривога.

Повітряна тривога оголошена у Києві та низці областей.

Повітряні сили ЗСУ повідомляють про загрозу застосування балістичного озброєння.

“Увага! Загроза застосування балістичного озброєння в областях, де оголошена тривога! Не ігноруйте сигнали повітряної тривоги! Прямуйте до укриттів”, – йдеться у повідомленні Повітряних сил ЗСУ.

Мапа повітряних тривог станом на вечір 19 квітня / Фото: alerts.in.ua

Нагадаємо, перед терміновим засіданням Ради Україна-НАТО на рівні міністрів оборони український президент Володимир Зеленський звернувся до його учасників, повідомивши про нагальні потреби протиповітряної оборони, щоб, за його словами, “спустити Путіна з неба на землю”.

Читайте провідні новини дня:

Джерело: tsn.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *