Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Повітряна Тривога Львів

Повітряна тривога на Львівщині сповіщає про запуск крилатих ракет з російських бортів

Стаття повідомляє про надзвичайну ситуацію українським повітряним простором, пов’язану з прилітом ракет і ударних дронів. Згідно з повідомленням Повітряних сил ЗСУ, було оголошено ракетну небезпеку для всіх областей України, з особливим акцентом на Дніпро, Одесу та Харків. Крім ракет, також зафіксовано кілька груп ударних дронів українського повітряного простору. Стаття також нагадує читачам про минулі події, зокрема про виліт стратегічних бомбардувальників Ту-95МС з аеродрому “Оленья” та їх зарядження крилатими ракетами. Для отримання оновлень про цю надзвичайну ситуацію, автори рекомендують користуватися каналом DailyLviv.com в Telegram та у Facebook.

04:59 19 квітня 2024 р.

Сигнал повітряної тривоги пролунав о 04.56.

Про приліт ракет і ударних дронів DailyLviv.com повідомляє з посиланням на Повітряні сили ЗСУ. Оголошена ракетна небезпека для всіх областей. Крилаті ракети атакують Дніпро, Одесу, Харків.

На території України зафіксовано кілька груп ударних дронів.

Нагадаємо, наприкінці доби 18 квітня було зафіксовано виліт групи стратегічних бомбардувальників Ту-95МС з аеродрому “Оленья”.

Як писав DailyLviv.com 15 квітня, 11 стратегічних бомбардувальників Ту-95МС зарядили крилатими ракетами. 7 бортів перебувало на аеродромі «Оленья» та 4 — на летовищі «Енгельс».

Дивіться карту повітряних тривог.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

Джерело: dailylviv.com

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *