Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Повітряна Тривога Вінниця

Повітряні Сили сповіщають про небезпеку у Вінниці за допомогою звуків сирени повітряної тривоги.

Стаття повідомляє про масштабну повітряну тривогу, яка оголошена по всій території України. Повітряні Сили ЗС України інформують про наявність ракетної небезпеки і про зліт МіГ-31К з аеродрому Саваслейка в Нижньогородській області. Громадянам по всій країні рекомендується не ігнорувати сигнали повітряної тривоги та залишатись в укриттях до отримання сигналу про закінчення небезпеки.

Масштабна повітряна тривога оголошена по всій Україні

Повітряні Сили ЗС України повідомляють про масштабну повітряну тривогу, яка оголошена по всій території країни. Ця тривога пов’язана з наявністю ракетної небезпеки.

“Увага! Ракетна небезпека по всій території України! Зліт МіГ-31К з аеродрому Саваслейка (Нижньогородська область)”, – повідомляють Повітряні Сили ЗС України.

Важливо не ігнорувати сигнали повітряної тривоги та залишатись в укриттях до отримання сигналу про закінчення небезпеки.

Висновок

Масштабна повітряна тривога, пов’язана з ракетною небезпекою, оголошена по всій території України. Всім громадянам рекомендується дотримуватись інструкцій та залишатись в укриттях до отримання сигналу про закінчення небезпеки.

Джерело: myvin.com.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *