Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Повітряна Тривога Вінниця

Розклад руху поїздів Укрзалізниці під час повітряної тривоги

За інформацією залізничників, статус пасажирських поїздів Укрзалізниці під час повітряної тривоги. Будь ласка, перечитайте:

  • Пасажирські, евакуаційні, медичні та інші поїзди курсують за графіком під час повітряної тривоги.
  • Посадка та висадка пасажирів здійснюється через підземні переходи, якщо такі є.
  • Очікування на рейс обов’язково проводитися в укриттях.
  • Пасажирам, які не встигли на потяги через тривалу повітряну тривогу, дозволять сісти на наступні рейси протягом доби.

Укрзалізниця готова допомогти пасажирам знайти вільні місця на наступних рейсах та забезпечує можливість звернутися до онлайн-підтримки для отримання додаткової інформації та допомоги з бронюванням місць. Звертайтеся до месенджерів (Viber, Telegram, Facebook, Apple Messages) або телефонуйте 0 800 503 111.

Отже, пасажирські поїзди Укрзалізниці, включно з Kyiv City Express та Dnipro City Express, курсують за графіком під час повітряної тривоги, з урахуванням необхідних заходів безпеки для пасажирів. Режим посадки, висадки та очікування на рейси забезпечується через підземні переходи та укриття.

Якщо ви не встигли на потяг через повітряну тривогу, Укрзалізниця гарантує можливість подорожувати на наступні рейси аналогічного напрямку протягом доби. Звертайтеся до онлайн-підтримки Укрзалізниці для отримання додаткової інформації та допомоги з бронюванням місць. Телефонуйте за номером 0 800 503 111 або напишіть у Viber, Telegram, Facebook або Apple Messages.

Повідомлення Укрзалізниці: Пасажирські поїзди курсують за графіком під час повітряної тривоги

За інформацією залізничників, пасажирські, евакуаційні, медичні та інші поїзди Укрзалізниці, включно з Kyiv City Express та Dnipro City Express, під час повітряної тривоги курсують за графіком.

Посадка та висадка здійснюється через підземні переходи за їх наявності, очікування на рейси обов’язково в укриттях.

Нагадуємо пасажирам, які не встигли на потяги через тривалу повітряну тривогу по різних регіонах, що провідники та стюарди Укрзалізниці допустять вас на наступні рейси аналогічного напрямку протягом доби.

Ми готові допомогти знайти вільні місця на таких рейсах, для цього зв’яжіться з онлайн-підтримкою у месенджерах (Viber, Telegram, Facebook, Apple Messages), застосунку або телефоном 0 800 503 111», – йдеться в повідомленні УЗ.

Висновок

Укрзалізниця підтверджує, що пасажирські поїзди, включно з Kyiv City Express та Dnipro City Express, курсують за графіком під час повітряної тривоги. Пасажири можуть скористатися підземними переходами для посадки та висадки, а також очікувати на рейси в укриттях. Також, якщо пасажири не встигли на потяг через тривалу повітряну тривогу, Укрзалізниця гарантує їм можливість подорожувати на наступні рейси аналогічного напрямку протягом доби. Для отримання додаткової інформації та допомоги з бронюванням місць, пасажири можуть звертатися до онлайн-підтримки Укрзалізниці через різні месенджери або за телефоном 0 800 503 111.

Джерело: Вінниця.info

Джерело: vinnitsa.info

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *