Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Повітряна Тривога Житомир

Поліцейські документують наслідки ворожого обстрілу у Житомирській області: обійшлося без постраждалих

В статті згадується інцидент, що стався в Житомирській області, де поліція документує наслідки ворожого обстрілу. Відмічається, що майже у двох десятків будинків пошкоджені вікна. Зазначається, що завдяки праці сил протиповітряної оборони було збито ворожу повітряну ціль і ніхто не постраждав. Поліцейські працюють на місці події, документують обставини та збирають докази військового злочину. Також фіксуються збитки, завдані громадянам внаслідок вибухової хвилі. Стверджується, що наслідки обстрілу стали підтвердженням того, що війна триває.

У Житомирській області поліцейські документують наслідки ворожого обстрілу. Майже у двох десятків будинків пошкоджені вікна.

Про це 29 грудня повідомила пресслужба поліції Житомирської області.

«Завдяки роботі сил протиповітряної оборони над територією області було збито ворожу повітряну ціль. Ніхто з людей не постраждав. Нині поліцейські працюють на місці події. Вони документують всі обставини, вилучають уламки та збирають докази воєнного злочину армії рф», – йдеться у повідомленні.

Серед іншого, правоохоронці документують збитки, завдані громадянам унаслідок вибухової хвилі. За попередньою інформацією, у 16 приватних будинках частково пошкоджені вікна, обстеження триває.

Зауважимо, що зранку у місцевому Telegram-каналі Ружинської громади з’явилися фото наслідків влучання снаряда.

«Наслідки вибуху, який чули всі. Зрозуміли, нарешті, що йде війна?», – йдеться у повідомленні.

Скриншот з Telegram-каналу Ружинської громади

Як повідомляв Житомир.info, 29 грудня 2023 року повітряна тривога в Житомирській області оголошувалася тричі. Вночі силами протиповітряної оборони над територією області було збито ворожу повітряну ціль.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram

Джерело: zhitomir.info

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *