Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Повітряна Тривога Житомир

​У Житомирі лунають сирени та оголошена повітряна тривога

У Житомирі, о годині 08:10 ранку 26 лютого, мешканців міста сполошено повідомили про повітряну тривогу та увімкнули сирени, що свідчить про наближення небезпеки. Мер Житомира, Сергій Сухомлин, закликав всіх мешканців міста готуватись до можливого нападу, про це він повідомив у своєму офіційному Telegram-каналі. Окрім Житомира, сирени також пролунали в Новограді-Волинському. Цей виклик наступив після початку війни, оголошеної Володимиром Путіним 24 лютого. За цей час, уряд України вжив кілька невідкладних заходів, включаючи введення воєнного стану. На Житомирщині були обстріляні військові об’єкти, зокрема аеродром у селищі Озерне. Щоб отримувати найсвіжіші новини Житомира та Західної України, підписуйтесь на офіційний Telegram-канал Житомир.info.

У Житомирі близько 08:10 ранку 26 лютого оголосили повітряну тривогу та увімкнули сирени. Всіх просять перейти в укриття.

Про це повідомив мер Житомира Сергій Сухомлин.

«Житомир, повітряна тривога!! Готуйсь!», – написав мер.

У місті чути сирени, всіх житомирян просять спуститись в укриття.

Залунали сирени і в Новограді-Волинському.

Як повідомляв Житомир.info, вранці 24 лютого Путін почав війну з Україною: близько 5:00 розпочалися ракетні обстріли військових об’єктів по всій Україні та уздовж кордону – від Луганська до Житомира. Зокрема, обстріляли аеродром в селищі Озерному поблизу Житомира. На позачерговому засіданні вранці 24 лютого Верховна рада ввела воєнний стан в Україні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram

Джерело: zhitomir.info

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *