Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Повітряна Тривога Житомир

Мер пояснив, чому під час повітряної тривоги житомиряни чули вибухи

У своїй статті про повітряну тривогу, що сталася в Житомирі 11 серпня, ми досліджуємо основні теми, пов’язані з цим інцидентом. В статті ми дізнаємося про вибухи, які були почуті в деяких районах міста, а також про реакцію міського виконкому на цю ситуацію. Мер Сергій Сухомлин наголошує, що такі ситуації стають все більш звичними, але завдяки роботі полігону та системи ППО, місто було готовим до цього інциденту. Крім того, стаття нагадує про час та тривалість повітряної тривоги, а також про заклик Повітряних сил ЗСУ до жителів Житомирської області залишатися в укриттях.

Під час повітряної тривоги 11 серпня в деяких районах Житомира чули вибухи.

Про це на позачерговому засіданні міськвиконкому, яке почалося після відбою тривоги, повідомив мер Сергій Сухомлин

«Під час повітряної тривоги люди говорили про вибухи. По-перше – у нас постійно працює полігон, по-друге – в нас працює система ППО. Тому тут потрібно звикати до таких ситуацій. І це набагато краще, ніж на початку війни, коли в нас навколо міста майже нічого не було. Подяка нашим Збройним силам і подяка ППО», – сказав Сергій Сухомлин.

Нагадаємо, повітряну тривогу в Житомирській області 11 серпня оголосили о 9:49, вона тривала 44 хвилини. Повітряні сили ЗСУ під час тривоги попереджали жителів Житомирської області про загрозу ракетних ударів та закликали перебувати в укриттях.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram

Джерело: zhitomir.info

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *