Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Повітряна Тривога Житомир

Застосунок «Повітряна тривога» сповіщатиме й про наближення ракети чи БпЛА – Твій Романів

У новій версії застосунку “Повітряна тривога” з’явилася можливість отримувати попередження про підвищену небезпеку в окремих містах та громадах. Тепер додаток дозволяє сповіщати людей про загрозу саме для їхньої локації, зокрема, про наближення ракети чи безпілотного літального апарата. Окрім цього, оновлений застосунок також має налаштування гучності сповіщень та сповіщає, якщо повідомлення про підвищену небезпеку перестають надходити. Інформацію про всі види небезпеки передають відповідальні чергові Цивільного Захисту в військових обласних адміністраціях України, а координацію тривог забезпечують чергові ДСНС. Щоб отримувати додаткові сповіщення, необхідно оновити застосунок «Повітряна тривога» до версії 6.0. Оновлення вже доступне для користувачів iOS та Android.

Відтепер застосунок «Повітряна тривога» надсилатиме попередження про підвищену небезпеку в окремих містах та громадах. Для того, щоб отримувати такі сповіщення застосунок потрібно оновити до версії 6.0.

Про це 28 лютого повідомляє один із розробників застосунку «Повітряна тривога» Ajax Systems у своєму блозі.

«В оновленій версії 6.0 сповіщення про наближення ракети чи безпілотного літального апарата надходитиме додатково під час дії загальної тривоги. Такі оголошення дозволять сповіщати людей про загрозу саме для їхньої локації», – йдеться в повідомленні.

Окрім нового попередження до застосунку додали:

  • налаштування гучності сповіщення «Підвищена небезпека!»;
  • сповіщення, якщо повідомлення «Підвищена небезпека!» перестають надходити;

Інформацію про всі види небезпеки передають відповідальні чергові Цивільного Захисту в військових обласних адміністраціях України. Координацію тривог забезпечують чергові ДСНС.

Щоб отримувати додаткові сповіщення про загрозу, встановіть застосунок «Повітряна тривога» версії 6.0. Якщо застосунок не оновився автоматично, будь ласка, оновіть його вручну або встановіть повторно. Оновлення вже доступне для користувачів iOS, Android.

Скриншоти оновленого застосунку «Повітряна тривога» 6.0

Матеріал Житомир.інфо

Джерело: tvijromaniv.in.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *