Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Спорт

Бенфіка – Динамо: прес-конференція Луческу – про зірок суперника і зухвалий план, як прорватися в групу ЛЧ — Футбол 24 – Футбол 24

“Це команда, в якій є якісні гравці на всіх позиціях. Вони грають за збірні своїх країн. Можу сказати, що Отаменді, Жоау Маріу, Жілберту та Грімальдо дуже досвідчені. Наразі Рафа Сілва для мене – найсильніший гравець у цій Бенфіці. Для мене дивно, що він ще не перейшов у інший клуб. Він – як Бернарду Сілва.

Бенфіка – Динамо: прес-конференція Рогера Шмідта – про вихід в групу ЛЧ та очікування змін від Луческу

Нам не потрібно забивати три голи, щоб перемогти. Ми можемо забити два і перейти у додатковий час. В останніх двох іграх у Лізі чемпіонів ми завжди грали у додатковий час та виграли. Але я, звичайно, жартую. Бенфіка сильніша за Динамо.

Ми хочемо показати гру, гідну Ліги чемпіонів. Будемо діяти агресивно. У першому матчі ми не використали шанси забити гол, а тепер, у другому, постараємося продемонструвати максимум. На стадіоні буде гарна атмосфера. Бенфіка виставить у складі найкращу “одинадцятку”. У нас дуже молоді гравці, є футболісти, які не бачили своїх сімей протягом кількох місяців. Все це для нас нове”, – цитує Луческу Desporto ao Minuto.

Таблиця коефіцієнтів УЄФА: Динамо вперше без очок, подвійне фіаско України з променем надії і початок краху Росії

Source: news.google.com

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *