Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Спорт

Бій Ф’юрі – Усик: як боксери затьмарили зірок Голівуду в епічному промо до бою – відео

Бій Тайсон Ф’юрі – Олександр Усик стане визначною подією у світовому спорті

Оскільки Усик Ф’юрі коефіцієнти привертають все більше беттерів, в мережі з’явися перший промо-ролик до бою за титул абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі Ф’юрі – Усик: спортсмени представлені у образах ковбоїв, гладіаторів, піратів та самураїв

Організатори бою між чемпіонами світу Олександром Усиком та Тайсоном Ф’юрі 31 січня презентували перше промо поєдинку. У двохвилинному відео боксери представлені у образах ковбоїв, гладіаторів, піратів та самураїв. Сам поєдинок відбудеться в Ер-Ріяді 17 лютого. 

Бій між Тайсоном Ф’юрі (34-0-1, 24 КО) та Олександром Усиком (21-0, 14 КО) отримав назву Ring of Fire. Поєдинок прийматиме Саудівська Аравія. Промо до бою опублікував радник при королівській канцелярії, очільник Головного управління у справах розваг у Саудівській Аравії Туркі ібн Абдул-Мухсін.

Починається відео в атмосфері вестерна. Усик в образі ковбоя на коні мчить до невеликого містечка, побудованого у стилі Дикого Заходу. Там на нього чекає Тайсон Ф’юрі. Боксери перевтілюються в гладіаторів, а потім у піратів. Після низки чарівних перетворень боксери повертаються у свій справжній образ. З’являється легендарний Майкл Баффер зі своєю фірмовою фразою – Let’s get ready to rumble!

Олександр Усик (21-0, 14 КО) та Тайсон Ф’юрі (34-0-1, 24 КО) на двох володіють чотирма поясами за основними версіями – WBA, WBO, IBF (титули належать українцю) та WBC (пояс у британця). Переможець стане абсолютним чемпіоном, забере всі титули та отримає особливий новий пояс.

Тайсона Ф’юрі та Олександра Усика вже можна було побачити в образі підкорювачів Дикого Заходу. У вигляді ковбоїв спортсменів зобразили на рекламному постері, присвяченому поєдинку. Але там вони не протистоять один одному і стоять спина до спини.

Як боксери готуються до протистояння

Український чемпіон Олександр Усик проводить підготовку в Іспанії. На заключному етапі боксер обрав 5 спаринг-партнерів. Всі вони мають зріст понад два метри та різний рівень підготовки. Саме такі вимоги були до кандидатів. Серед них треба відзначити поляка Маріуша Ваха. Боксер провів на професійному ринзі майже 50 боїв.

Спаринг-партнери Усика:

  • 1. Санель Хасанович, Сербія, рекорд: 7-1-1, 6 КО, зріст – 204 сантиметри;
  • 2. Емануель Одіасе, Німеччина, рекорд: 1-0, 1 КО;
  • 3. Володимир Кацук, Україна, рекорд: 5-1, 2 КО;
  • 4. Маріуш Вах, Польща, рекорд: 38-10, 20 КО, зріст: 202 см;
  • 5. Даррен Шилі, Велика Британія, рекорд: 0-1, 0 КО.

“Я дійсно зараз не звертаю уваги на Тайсона. Я не дивлюся на те, що він робить. Більшість його опонентів повелися на нього. Я – ні. Я фокусуюся на собі і на тому, що буду робити в рингу. Я і мій тренер дивилися його бої, ми готуємося до всього. Мене не хвилює, що він збирається робити. Мені все одно. Він може мене недооцінювати або переоцінювати. У мене на нього свої плани. У мене є перевага, про яку він не знає”, – заявив Усик.

Тайсон Ф’юрі також готується до свого суперника. Оскільки Усик використовує ліву, то британець спарингує з боксерами-шульгами. У бою переможе той боєць, який на той момент буде сильнішим.

“Я ніколи не розглядав Усика як суперника. Були Деонтей Вайлдер і Ентоні Джошуа. Потім він переміг Джошуа і став на його місце. Я буду готуватися до бою з ним, спарингуючи з шульгами, ось і все. Це бокс. Якщо він буде кращим за мене, значить він поб’є мене. Якщо я буду кращим, значить я поб’ю його. Ось і все. Тут усе просто”, – сказав Тайсон Ф’юрі.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут.

 

 

Джерело: sport.informator.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *