Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Бокс

Чісора розказав, що потрібно Ф’юрі для перемоги над Усиком

Британський боксер-важковаговик Дерек Чісора (34-13, 23 KO) вважає, що Тайсон Ф’юрі (34-0-1, 24 KO) повинен готуватися до бою з Олександром Усиком (21-0, 14 KO) під керівництвом свого батька – Джона Ф’юрі.

Про це Чісора заявив в інтерв’ю для Boxing News 24/7.

“Тайсон має хороший вигляд. Я бачив, як його батько тримає йому лапи. Люди недооцінюють зв’язок батька і сина, коли вони працюють разом. Це неймовірно.

Якщо батько буде в кутку, то Тайсон легко поб’є Усика. Ось і все. Це буде чудовий бій, а його батько знає, що потрібно робити. Він усе своє життя стежив за поєдинками і сам бився.

Ось чому його батько повинен стати головним тренером. Мені сподобалося, що він тренується зі своїм батьком”, – сказав боксер.

Зазначимо, що Чісора за час своєї кар’єри протистояв як Усику, так і Ф’юрі. В жовтні 2020 року Дерек програв Олександру одноголосним суддівським рішенням у бою за статус обов’язкового претендента на титул чемпіона світу за версією WBO. Також він зазнав трьох поразок на ринзі від Ф’юрі (2011, 2014, 2022).

Букмекери вже виставляють Усик Ф’юрі коефіцієнти, оскільки бій точнро буде.  Поєдинок Усик – Ф’юрі відбудеться 18 травня в Ер-Ріяді, Саудівська Аравія. Бій було заплановано на 17 лютого, однак через травму, яку британець отримав під час одного зі спарингів, його довелося відкласти.

Джерело: champion.com.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *