Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Бокс

Юрий отримав гідну відповідь від Усика після образи через сережку

Тайсон Ф’юрі знову намагається психологічно вплинути на Олександра Усика перед боєм за звання абсолютного чемпіона світу. Цього разу британець образив українського боксера через його сережку. Ф’юрі заявив, що чоловік, який носить сережку, не може його перемогти. Усик відповів, що ця сережка символізує його козацьке походження і воїнський дух. Боксери обговорили це під час інтерв’ю для шоу Gloves Off на TNT Sports. Нагадаємо, що поєдинок Ф’юрі та Усика відбудеться 17 лютого в Ер-Ріяді, Саудівська Аравія. Прогноз на бій зробив колишній чемпіон світу Ентоні Джошуа.

“Я знаю, що він не може перемогти мене. Я знаю, що він не може це зробити. Чоловік, який носить сережку, ніколи не зможе перемогти Тайсона Ф’юрі. Немає жодного шансу. Ніхто, хто носить сережки, не зможе мене перемогти”, – сказав Ф’юрі.

“Я можу пояснити, що це таке. Це український воїн, козак. Це ті люди, які боронили мою країну багато років від ворога. Тут тільки підтвердження мого козацького роду. Вони ніколи не програвали. Тут нема краси чи моди”, – сказав Усик.

Заголовок: Тайсон Ф’юрі образив Усика через його сережку, але отримав гідну відповідь

Цитата автора сайту: “Чоловік, який носить сережку, ніколи не зможе перемогти Тайсона Ф’юрі”

Висновок автора сайту: Усик вміло відповів на образу Ф’юрі, показавши свою гордість за своє козацьке походження та воїнський дух. Бій між Ф’юрі та Усиком обіцяє бути захоплюючим і цікавим для шанувальників боксу.

Джерело: ua.korrespondent.net

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *