Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Спорт

Дмитро ПІДРУЧНИЙ: «Умови в Оберхофі – жах. Не рівень Кубка світу»

Капітан збірної України з біатлону Дмитро Підручний поділився враженнями від спринту на етапі Кубка світу в Оберхофі (34-те місце):

– Дмитре, ви сьогодні показали найкращу в команді швидкість. Наскільки важко працювати на такій, м’яко кажучи, не зовсім зимовій трасі? Як відчували себе на дистанції після новорічної перерви?
– Траса дійсно зовсім не рівня етапу Кубку світу і це сумно, що з року в рік ті ж самі умови, а цього року – це просто жах. Траса дуже брудна, багато каміння, ще й по ходу гонки вона швидко розбивається. Звичайно, що задоволення від гонки на ній не особливо отримуєш, але діватися немає куди, мусиш змагатися, та й всі в однакових умовах.

Хотілося б, щоб траса була б у більш гарному стані. Після перерви я почуваю себе, в принципі, нормально, можу змагатися, бігти. Особливих зауважень немає. Я б сказав, що сьогодні на дистанції був не надто швидким. Не знаю, з чим це пов’язано, можливо, через перерву, треба трошки знов змагальної практики.

– На такій трасі, як сьогодні працювали лижі, чи впорався наш сервіс?
– Так, лижі працювали задовільно, нарікань жодних немає. Лижі їхали на рівні тих, з ким довелося змагатися на трасі.

– Багато критичних зауважень лунає останні роки щодо підготовки етапу у Оберхофі через погодні умови. Як вважаєте, чи варто і надалі тут проводити етапи КС?
– Вже не перший рік спортсмени жаліються на це. І, можливо, треба й перенести цей етап саме у цей час на інше місце, з більш сприятливими умовами, де і погода краще, і снігу вистачає. Та, як бачимо, цього не роблять, бо цей етап проходить на новорічні свята, думаю, що він дуже прибутковий у плані вболівальників і реклами. Через це, напевно, німці не хочуть його віддавати, але, звичайно, хотілося б змагатися у кращих умовах.

Джерело: sport.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *