Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Спорт

Динамо представило три нових комплекти форми на сезон – UA-Футбол

Київське “Динамо” і технічний партнер клубу New Balance представили нову форму команди на сезон 2022/23.

Читайте такожБущан: Новини з фронту додають сил

Домашнє екіпірування представлене у біло-блакитних кольорах, включаючи круглий виріз, шеврон клубу, прапор України, логотип виробника та напис FCDK на звороті.

Діагональна смуга, що розташована вздовж всієї футболки, – це данина історії та традиціям клубу. Саме у формі з синьою смугою футболісти “Динамо” Київ виграли свій перший титул чемпіона СРСР у 1961 році, розпочавши нову еру в радянському футболі – еру київського “Динамо”.

Виїзна форма також відрізняється унікальним дизайном і виконана у синьо-блакитних кольорах. Натхненням при створенні домашньої та виїзної форми став один із напрямків вуличної культури, а саме графіті, намальовані фанатами клубу в різних куточках Києва. Мистецтво графіті – це сучасне вираження та відображення культурного розмаїття. Використання на формі елементів, притаманних для цього виду вуличного мистецтва, віддає належне Києву та символізує єдність команди з містом та фанатами.

Динамо представило три нових комплекти форми на сезон - изображение 2

Третій комплект форми виконаний переважно у жовтому кольорі з додаванням синіх елементів – на рукавах футболки розміщені сині вставки, а горловина доповнена синьою смужкою. На передній частині футболки зображена абревіатура FCDK у вигляді великих графічних літер вертикально. Шорти та гетри, своєю чергою, декоровані бічними блакитними смужками. Використання у третьому комплекті форми жовто-блакитних кольорів має особливе значення. Це символізує єднання українців у їхньому прагненні до перемоги.

Динамо представило три нових комплекти форми на сезон - изображение 3

Новий хвилястий дизайн також представлений у воротарських комплектах форми, виконаних у чорному та зеленому кольорах, а третій комплект у жовтому.

Фото: fcdynamo.com


Source: news.google.com

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *