Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Футбол

Андрій Лунін прийняв важливе рішення щодо своєї кар’єри в “Реалі” | Огляд новин Еспресо

Андрій Лунін хоче продовжити контракт з “Реалом”

За інформацією The Athletic, Андрій Лунін має намір продовжити свій контракт з “Реалом”, який закінчується у червні 2025 року. Раніше була інформація, що угода чинна до літа 2024 року, але це була помилка.

Наразі “Реал” ще не зробив пропозицію Луніну щодо продовження співпраці, тому український воротар знаходиться в очікуванні переговорів.

Андрій Лунін у “Реалі”

За даними Marca, минулого літа “Реал” був готовий продати Андрія Луніна за 8 млн євро. Однак, на українського воротаря був попит, і враховуючи серйозну травму основного воротаря Тібо Куртуа, Лунін вирішив залишитись.

Також “Реал” підписав Кепу Аррісабалагу, який спочатку виборов конкуренцію з Луніном. Але через травму, Лунін знову отримав шанс пограти.

Тренерський штаб Карло Анчелотті ще не прийняв остаточного рішення щодо розподілу ігрового часу між українцем та іспанцем. В “Реалі” відбувається регулярна ротація воротарів.

У цьому сезоні Лунін провів 11 матчів, зберігши свої ворота недоторканими 5 разів. Він також має найбільшу кількість сейвів серед усіх воротарів Ла Ліги.

Андрій Лунін перейшов до “Реала” з “Зорі” у 2018 році за 8,5 млн євро.

Заголовок: Андрій Лунін хоче продовжити контракт з “Реалом”

Цитата автора сайту: “Андрій Лунін має намір продовжити контракт з “Реалом” і залишитись у клубі на наступні роки.”

Висновок автора сайту: Андрій Лунін виявив бажання продовжити свою співпрацю з “Реалом” і залишитись у клубі, незважаючи на можливість покинути його безплатно через рік. Він продемонстрував свою високу якість гри і став одним з найкращих воротарів Ла Ліги.

Джерело: espreso.tv

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *