Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Спорт

Леся Цуренко розповідає про веселість тенісу, навіть у поважному віці

34-річна українська тенісистка Леся Цуренко продовжує свою успішну участь в Australian Open, досягнувши третього раунду змагань. Це робить її однією з найстарших учасниць цього етапу турніру. У своєму коментарі Цуренко поділилася своїми думками щодо своїх виступів.

Цуренко відреагувала на статистику про своє становище з гумором, називаючи це “прикольною статистикою”. Вона висловила задоволення від того, що все ще може грати теніс, навіть у своєму поважному віці. Теніс для неї залишається веселим і пізнавальним процесом, який вона продовжує насолоджуватися.

Цуренко згадала, що кілька років тому вона справді думала про закінчення кар’єри через проблеми з ліктем. Однак, вона зараз дивиться на життя з позитивом і навчилася радіти найменшим речам. Вона ставиться до матчів спокійніше і просто отримує задоволення від гри в теніс.

Цуренко закінчує свої коментарі з висновком, що українці, перебуваючи у нових реаліях, навчилися цінувати маленькі радощі і не звертати увагу на речі, які раніше здавалися важливими. Вона висловила свою вдячність за можливість грати теніс і отримувати задоволення від цього.

Заголовок: Леся Цуренко досягає третього раунду Australian Open і коментує свої виступи

Цитата автора сайту: “Цуренко продовжує дивувати своїми успіхами на Australian Open”

Висновок автора сайту: Леся Цуренко продовжує показувати вражаючі результати на Australian Open, демонструючи свою вміння і насолоджуючись грою в теніс навіть у своєму поважному віці.

Джерело: sport.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *