Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Футбол

Інформативний стиль: Інформація про гравця Кевіна з команди “Шахтар”

21-річний бразильський півзахисник Кевін приєднується до футбольного клубу “Шахтар”. Угода між клубом і гравцем розрахована на 5 років, а Кевін буде виступати під номером 37.

Кевін розпочав свою кар’єру в клубі “Деспортіво Бразіл”. Влітку 2020 року він перейшов до “Палмейраса”, де спочатку грав за юнацьку команду. 1 грудня 2021 року він дебютував у першій команді. Загалом, він провів 9 матчів і забив 1 гол у бразильській Серії А, а також зіграв 2 матчі у Кубку Лібертадорес. У 2023 році Кевін став чемпіоном Бразилії.

Ось деякі деталі про Кевіна:
– Повне ім’я: Кевін Сантос Лопес де Маседо (Kevin Santos Lopes de Macedo)
– Дата народження: 4 січня 2003 року
– Місце народження: Сан-Паулу, Бразилія
– Зріст: 176 см
– Амплуа: лівий півзахисник

Кевін має за собою коротку, але вражаючу кар’єру, і “Шахтар” сподівається, що він принесе команді багато успіхів у майбутньому.

Заголовок: Бразильський півзахисник Кевін приєднується до “Шахтаря” на 5 років

Цитата автора сайту: “Кевін – молодий талант, який має великий потенціал. Ми впевнені, що він стане важливим гравцем для нашої команди і допоможе нам досягти нових висот”.

Висновок автора сайту: Приєднання Кевіна до “Шахтаря” є важливим кроком для клубу, оскільки цей молодий талант може стати ключовим гравцем у майбутньому. Ми очікуємо від нього великих досягнень і сподіваємося, що він допоможе команді здобути нові перемоги.

Джерело: shakhtar.com

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *