Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Футбол

Лапорта підтверджує, що Хаві прийняв рішення і залишається легендою клубу.

Хаві покине посаду тренера “Барселони” після сезону

Президент “Барселони” Жуан Лапорта висловився на пресконференції щодо рішення Хаві покинути посаду тренера після закінчення сезону.

Лапорта повідомив, що він повністю підтримує рішення Хаві і вірить, що він буде працювати на повну потужність до кінця сезону.

“Хаві повідомив мені, що піде в кінці сезону. Він хотів завершити сезон, і я погодився з цим, оскільки саме Хаві запропонував мені такий сценарій. Він – легенда “Барселони”. Він є чесною людиною, яка діє з гідністю і безумовно кохає наш клуб”, – заявив президент.

“Ми повинні зробити все можливе, щоб виграти Лігу чемпіонів. Ми готуємось до наступного матчу проти “Наполі” і йдемо крок за кроком. Я впевнений, що з відданістю, характером, концентрацією, а також з тренером, який робить все можливе, і гравцями, які повністю віддані, ми досягнемо поставлених перед собою цілей до кінця сезону”, – додав Лапорта.

Наступний матч “Барселони” відбудеться 31 січня проти “Осасуни”.

Висновок

Рішення Хаві покинути посаду тренера “Барселони” після сезону отримало підтримку президента клубу Жуана Лапорти. Він висловив впевненість у тому, що команда зможе досягти поставлених цілей під керівництвом Хаві, який віддасть цій роботі все, що має. Наступний матч “Барселони” відбудеться 31 січня проти “Осасуни”.

Джерело: ua-football.com

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *