Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Футбол

Леоненко: Ювентус і Наполі правильно оцінили ситуацію і ввічливо вийшли з переговорів щодо Судакова

Екс-гравець “Динамо” та збірної України Віктор Леоненко, який зараз себе позиціонує як експерт, висловився за підсумками матчу “Шахтаря” з “Марселем” (2:2), пройшовся по персоналіях гравців донецької команди.

– Давайте по персоналіях. Хто у “Шахтарі” сьогодні слабка ланка?

– Однозначно Бондар. У “Шахтаря” взагалі хвороба на цій позиції. Спочатку був Кривцов, який вічно бив в аути у простих ситуаціях і з-під нього забивали, зараз його місце зайняв Бондар, який трохи жорсткіший.

Також слабкий у захисті Конопля, який постійно біжить вперед, забуваючи про гру в обороні. У цьому плані він нагадує Караваєва, також не захисник.

Читайте такожЕмоційні гойдалки. Шахтар – Марсель 2:2. Відео голів та огляд матчу

– Кого в “Шахтарі” назвете найкращим гравцем матчу?

– Зубков добре зіграв в атаці, але через помилку, коли він не встиг підстрахувати Гочолейшвілі, я не можу назвати його найкращим. Різник виглядав непогано. Але я віддам “Лева матчу” Егіналдо та Матвієнку.

  • Більше новин зі світу футболу читайте в режимі Live у Telegram UA-Football

– Що скажете про Судакова?

– Ви його бачили у цьому матчі? Особисто я – ні. А за нього 150 мільйонів хочуть! “Ювентус” та “Наполі” правильно оцінили ситуацію і ввічливо вийшли з переговорів.

– Степаненко отримав травму та був замінений Назариною. Це серйозна втрата для “Шахтаря”?

– Звісно, серйозна. Тарас – капітан, грає на рівні, вигризає м’ячі, хоч уже не завжди встигає за моментами. “Шахтарю” настав час міняти Степаненка, і на його позицію шукати молодшого футболіста. Назарина – не опорник, він слабкий на цій позиції. “Шахтар” постійно купує атакуючих гравців, а потрібно купити опорника і вже давно. Але це вже не моя справа, я не збираюся робити роботу Пушича.

Джерело: ua-football.com

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *