Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Футбол

Мультимедалістка Олімпіади-2020 знялася з Кубка України з веслування через ракетний удар по Умані – ТСН

Спортсменка перебувала неподалік від будинку, в який влучила російська ракета.

Дворазова призерка Олімпійських ігор-2020 у Токіо Людмила Лузан знялася з Кубка України з веслування на байдарках та каное, який відбувається в Умані.

У себе в Instagram титулована спортсменка повідомила, що не вийде на старт в останній день змагань через ракетний удар, який російські окупанти в ніч проти 28 квітня завдали по Умані.

“Трагедія сталася поряд з готелем, де перебувала наша команда. Я прокинулася вночі від вибуху, все тряслося… Вважаю це недоречним, коли у місті траур, а ми будемо виступати після ракетної атаки”, – написала Лузан.

Лузан – срібна та бронзова призерка Олімпійських ігор 2020 року, дворазова чемпіонка Європи, багаторазова призерка чемпіонатів Європи.

Ракетний удар по Умані 

На світанку 28 квітня в Умані було оголошено повітряну тривогу. Російська армія вдарила по місту ракетами. Відомо, що дві ракети пошкодили три багатоповерхівки.

Спочатку в ОВА повідомили про трьох загиблих, згодом – про шістьох. Станом на 10:00 відомо про десять жертв російського ракетного удару. Пошуково-рятувальні роботи на місці ракетних ударів тривають.

Президент України Володимир Зеленський прокоментував ворожу атаку. він назвав Росію державою-терористкою та наголосив, що “не дамо жодному окупанту уникнути відповідальності”.

Голова Офісу президента Андрій Єрмак удар в нічну пору доби, коли люди перебували у своїх домівках та спали, назва “типовим почерком російських терористів”.

Читайте також:

Під Бахмутом зник безвісти колишній футболіст “Шахтаря”

На 91-му році життя: у Києві померла титулована олімпійська чемпіонка з легкої атлетики

На війні з Росією загинув багаторазовий чемпіон України з веслування

Source: tsn.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *