Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Футбол

Скандал в Іспанії? Каталонці розгнівані через ситуацію з Левандовськи – Sport.ua

Каталонський футбольний клуб «Еспаньйол» опублікував на своєму сайті офіційну заяву після того, як Центральний арбітражний суд Мадрида дозволив польському форварду «Барселони» Роберту Левандовськи зіграти у завтрашньому проти них.

Справа в тому, що дискваліфікацію Левандовськи було припинено через те, що «Барселона» подала апеляцію і потрібен час, щоб цей запит було розглянуто.

«Еспаньйол» не бачить жодних причин, які змушують інстанцію приймати таке рішення. На їхню думку, інтереси «Барселони» чомусь були поставлені вище за інтереси інших клубів, які мають екстрено підлаштовуватися під нові умови.

Зазначимо, що 8 листопада «Барселона» зіграла у 14-му турі Ла Ліги проти «Осасуни». У тому поєдинку 34-річного Роберта було вилучено з поля, а коли він залишав його – він показав непристойний жест. Спортивний адміністративний суд вирішив за цей інцидент дискваліфікувати Левандовськи на три гри.

До речі, матч між «Барселоною» та «Еспаньйолом» пройде вже завтра, 31 грудня. Стартовий свисток пролунає о 15:00 за Києвом.

Source: news.google.com

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *