Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Спорт

Канал 2+2 оголосив, що показуватиме домашні матчі чотирьох клубів УПЛ – UA-Футбол

Медіагрупа “1+1” media повідомила, що транслюватиме матчі “Динамо”, “Дніпра-1”, “Зорі” та “Металіста” у чемпіонаті України.

“1+1 media підтримує вболівальників і поціновувачів українського футболу та зробить безкоштовними трансляції матчів українських футбольних клубів у межах Чемпіонату України з футболу Української Прем’єр-ліги 15-го сезону 2022/2023. Зокрема, у відповідь на офіційні звернення клубів на ресурсах групи транслюватимуться ігри ФК “Динамо” Київ, “Дніпро-1”, “Зоря” і “Металіст”.

З цими клубами у групи 1+1 media є чинні багаторічні та довгострокові контракти. Разом з тим, цьогоріч футбольні клуби передали права на трансляцію матчів УПЛ на безоплатній основі, пояснюючи це важливістю врахування інтересів усіх вболівальників, максимального поширення футбольного контенту та безкоштовного доступу до нього.

Читайте такожРух пропонує УПЛ створити ОТТ-платформу

Зі свого боку, 1+1 media забезпечить максимальну безкоштовну дистрибуцію матчів та створюватиме додатковий контент, пов’язаний із цією важливою футбольною подією. Так, показ матчів проходитиме на загальнодоступних національних телеканалах 2+2 та УНІАН, що мовить у цифровому ефірі, що забезпечує широке покриття по всій Україні.

Прямі ефіри будуть доступні на YouTube-каналах спортивних проектів 1+1 media – FootballHub та Профутбол Digital. Інформація про те, який саме телеканал транслюватиме конкретні матчі, анонсуватиметься додатково.

Усі витрати, повʼязані з організацією телетрансляцій матчів зазначених клубів, 1+1 media покриватиме самостійно. У компанії наголошують, що нині вкрай важливо бути максимально близькими до глядачів і вболівальників. Тож позиція 1+1 media збігається з позицією футбольних клубів, мета яких – обʼєднати максимальну кількість уболівальників навколо футбольних матчів, надаючи їм можливість безкоштовного перегляду, та масштабувати інтерес до футболу серед мільйонів українців у всьому світі”, – йдеться у заяві.

Також зазначено, що перша гра, яку транслюватиме 1+1 media, відбудеться завтра, 23 серпня о 15:00 між “Зорею” та “Ворсклою”. Матч буде доступний на телеканалі “2+2”.


Source: news.google.com

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *