Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Спорт

Металіст 1925 – Динамо. Де і коли дивитися онлайн LIVE пряму відеотрансляцію матчу УПЛ

Віктор Скрипник проведе свій перший офіційний поєдинок на чолі харківського “Металіста 1925” проти київського “Динамо”. Зустріч пройде у Києві – на стадії “Динамо” імені Валерія Лобановського.

  • Усі найяскравіші моменти матчу в режимі Live у Telegram UA-Football

Команди підходять до даної зустрічі у різних вагових категоріях. “Металіст 1925” перебуває у нижній частині таблиці, а столичний клуб є лідером першості за кількістю втрачених очок.

Також команди діаметрально протилежно провели поточні трансферні кампанії. Харківський колектив підписав відразу 7-х новачків та попрощався з 7 гравцями. В свою чергу динамівці не підсились жодним футболістом, лише відпустивши 20-річного Рамадані в оренду.

Матч 18-го туру УПЛ сезону 2023/24 між харківським “Металістом 1925” та київським “Динамо” відбудеться у неділю, 25-го лютого 2024-го року, о 15:30.

Дивитися трансляцію матчу можна на новоствореному каналі УПЛ ТБ – він доступний у більшості операторів та на більшості ОТТ-платформ (Київстар ТБ, Vodafone TV, Setanta Sports, YouTv, VOLIA, sweet.tv тощо).

Також відбудеться текстова онлайн трансляція – опис подій на полі в живому часі. Слідкувати за нею можна в матч-центрі UA-Футбол >>>

Джерело: ua-football.com

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *