Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Спорт

Найтитулованіший футболіст світу залишився без клубу на тлі звинувачень у зґвалтуванні – ТСН

Мексиканський “Пумас” розірвав контракт із Дані Алвесом.

Мексиканський “Пумас” оголосив про дострокове припинення співпраці із захисником Дані Алвесом, якого напередодні заарештували за підозрою в сексуальних домаганнях.

Рішення розірвати контракт із 39-річним бразильцем клуб повідомив на своєму сайті. Угода була розрахована до 30 червня 2023 року.

“У зв’язку з отриманою сьогодні інформацією про судовий процес, з яким зіткнувся Даніель Алвес і за який він затриманий в Іспанії, ми вирішили повідомити: клуб ухвалив рішення розірвати контракт з Алвесом з поважних причин від сьогодні.

Цим рішенням клуб підтверджує своє зобов’язання не миритися з діями будь-якого члена нашої організації, хоч би ким вони були, які суперечать духу клубу та його цінностям. Наш клуб виступає за повагу, чесну та гідну поведінку наших гравців як на полі, так і за його межами, оскільки вони є взірцем для наслідування у суспільстві, у Мексиці та інших країнах світу”, – йдеться в заяві.

20 січня Алвеса було взято під варту в Каталонії за підозрою в сексуальних домаганнях до молодої жінки в нічному клубі. Ймовірний злочин стався в ніч проти 31 грудня 2022 року. За словами дівчини, футболіст без її згоди засунув руку їй під спідню білизну.

Крім того, видання видання El Periodico повідомило нові подробиці того, в чому підозрюється Алвес. Нібито 23-річна постраждала в суді розповіла, що Дані в туалеті змусив її зайнятися оральним сексом, вдарив і зґвалтував. Сам футболіст відкидає всі звинувачення.

Тепер бразильця очікує участь у судовому засіданні, де суддя ухвалить рішення про його тимчасове перебування на час розслідування справи.

Нагадаємо, Алвес є найтитулованішим футболістом світу. Він виграв за кар’єру 46 трофеїв. Дані здобув світову славу в складі “Барселони”, за яку виступав від 2008-го до 2016-го та від 2021-го до 2022 року.

Читайте також:

Ледь не забив супергол: Малиновський допоміг “Марселю” вибити суперника “Шахтаря” з Кубка Франції (відео)

Розплата за фінансові махінації: “Ювентус” офіційно позбавили 15 очок у чемпіонаті Італії

“Бан” на 7 матчів: одноклубника Малиновського покарали за брутальний фол у матчі Кубка Франції

Source: news.google.com

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *