Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Спорт

Тріумф Гвардіоли: “Манчестер Сіті” знищив “Реал” і вийшов до фіналу Ліги чемпіонів (відео)

У фіналі “городяни” позмагаються з міланським “Інтером”.

“Манчестер Сіті” розгромив мадридський “Реал” (4:0) у домашньому матчі-відповіді 1/2 фіналу Ліги чемпіонів і став другим фіналістом головного клубного турніру Європи.

Від самого початку поєдинку “городяни” влаштували шалений тиск на ворота “вершкових” і зуміли в першому таймі забити двічі. На 23-й хвилині рахунок відкрив Бернарду Сілва – португалець пробив у ближній кут після того, як Кевін Де Брейне вишуканою передачею розрізав оборону “Реала”.

На 37-й хвилині Сілва оформив дубль. Джек Гріліш знайшов у штрафному майданчику мадридців Ілкая Гюндогана, удар якого заблокували, але потім Бернарду головою добив м’яч у сітку.

У другому таймі англійський клуб довів справу до розгрому. На 76-й хвилині після навісу Де Брейне зі штрафного Мануель Аканджі завдав удару головою, після чого захисник “вершкових” Едер Мілітаo зрізав м’яч у власні ворота.

Крапку в цьому поєдинку в компенсований час поставив Хуліан Альварес. Аргентинський нападник на останніх хвилинах зустрічі замінив Ерлінга Голанда та спрямував м’яч у лівий нижній кут після пасу Філа Фодена.

Зазначимо, що український голкіпер “Реала” Андрій Лунін весь матч провів на лавці для запасних.

Огляд матчу

У першому півфінальному матчі на стадіоні “Сантьягу Бернабеу” в столиці Іспанії суперники не визначили сильнішого, розписавши нічию (1:1). Отже, команда Хосепа Гвардіоли перемога з рахунком 5:1 за сумою двої зустрічей і пробилася до фіналу.

“Манчестер Сіті” вдруге у своїй історії вийшов до фіналу Ліги чемпіонів. Вперше “городяни” грали у вирішальному матчі цього турніру в сезоні-2020/21, коли поступилися “Челсі” з рахунком 0:1.

У вирішальній битві за трофей “Манчестер Сіті” 10 червня у Стамбулі зіграє проти італійського “Інтера”, який став першим фіналістом Ліги чемпіонів. У півфіналі “нерадзуррі” впевнено пройшли іншого представника Серії А – “Мілан”.

Читайте також:

Ставки вилізли боком: одного з найкращих бомбардирів сезону АПЛ відсторонили від футболу

“Ніхто не міг уявити, що росіяни тисячами вбиватимуть українців”: Ракицький виправдався за виступи в РФ

Севілья – Ювентус, Баєр – Рома: де дивитися і ставки букмекерів на матчі-відповіді 1/2 фіналу Ліги Європи

Source: tsn.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *