Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Технології

5 найкращих бюджетних смартфонів до 8000 грн для купівлі в 2024 році

У списку найкращих бюджетних смартфонів на 2024 рік з’явилися моделі від компаній Samsung, Moto і TCL, але Xiaomi залишилася поза списком.

Виробники смартфонів щороку все більше поліпшують свої бюджетні моделі. Багато з них у 2024 році мають потужне залізо, хорошу камеру і оптимальну автономність. Деякі навіть мають функції, яких немає у флагманських моделях.

Редакція порталу Gizchina склала рейтинг п’яти найкращих бюджетних смартфонів Android, які продаються за ціною менше 200 доларів або 7500 гривень. У списку потрапили моделі від компаній Samsung, Moto, TCL і менш відомої Blackview.

Найкращі бюджетні смартфони на 2024 рік:

  • Samsung Galaxy A15 – ідеальний бюджетний смартфон. За менше ніж 200 доларів ви отримуєте апарат з 90-герцовою AMOLED-панеллю, чипсетом Dimensity 6100+ від MediaTek, потрійною камерою і акумулятором на 5000 мАг.
  • Moto G Play (2024) – найкращий вибір для тих, хто потребує великої автономності. Баланс між апаратними і програмними компонентами гарантує активну роботу пристрою протягом двох днів без підзарядки.
  • TCL 40 XL – найкращий бюджетний дисплей. Хоча цей смартфон не має новітніх характеристик, його яскравий 6,75-дюймовий РК-дисплей перевершує конкурентів у ціновому діапазоні.
  • Moto G Power (2022) – головний камерофон в бюджетному сегменті. Основна 50-мегапіксельна камера і макро-датчик забезпечують чіткі і якісні знімки навіть в умовах низького освітлення.
  • Blackview BV5200 Pro – невразливий смартфон для професіоналів і любителів екстриму. Він може витримати падіння, удари і навіть занурення у воду.
Blackview BV5200 Pro

Якщо ви шукаєте потужний смартфон, рейтинг найпродуктивніших пристроїв на ринку, складений за допомогою бенчмарку AnTuTu, може вам допомогти. Найпотужнішим смартфоном є пристрій OPPO з процесором MediaTek, який коштує в два рази дешевше за найтоповіший iPhone, але має майже на 30% більшу продуктивність.

Якщо вам важливий якісний екран, то експерти DxOMark склали топ-5 смартфонів з найкращим екраном на початок 2024 року. Лідерами є пристрої від Samsung і Google, тоді як новий iPhone не потрапив до списку.

Висновок:

Бюджетні смартфони стають все кращими і потужнішими. У 2024 році Samsung Galaxy A15, Moto G Play (2024), TCL 40 XL, Moto G Power (2022) і Blackview BV5200 Pro входять до списку найкращих бюджетних пристроїв. Вони мають різні переваги, такі як потужне залізо, велику автономність, якісний дисплей і витривалість. Вибір залежить від ваших потреб і бюджету.

Цитата автора сайту:

“Бюджетні смартфони стають все більш привабливими для споживачів, оскільки вони пропонують вражаючу функціональність за доступною ціною. У 2024 році Samsung, Moto, TCL і Blackview представляють найкращі пристрої свого сегменту, задовольняючи потреби різних категорій користувачів.”

Джерело: unian.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *