Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Apple шукає більше ексклюзивних додатків для своєї гарнітури Vision Pro
Технології

Apple шукає більше ексклюзивних додатків для своєї гарнітури Vision Pro

Apple намагається залучити більше контенту для своєї інноваційної гарнітури Vision Pro, оскільки доступна кількість додатків для неї значно менша, ніж для iPhone і iPad. Про це повідомляє газета Financial Times.

За відсутністю достатньої кількості додатків, які би заохочували клієнтів платити понад 3500 доларів за новий продукт, Apple стикається з проблемою, оскільки Vision Pro з’явиться у продажу в Європі вже в цю п’ятницю.

Недавно Apple заявила, що для свого пристрою з “просторовими обчисленнями” доступно “понад 2 000” додатків, але це значно менше, ніж 20 000 додатків для iPad, які були створені до середини 2010 року, і близько 10 000 додатків для iPhone до кінця 2008 року.

Аналітики компанії Omdia вказують на повільний старт Vision Pro і відмічають, що розробники вкладають свій час і гроші у платформи з мільярдами користувачів, а не в десятки чи сотні тисяч.

Apple вважає, що Vision Pro змінить спосіб роботи і розваг мільйонів людей. Гарнітура поєднує в собі віртуальну реальність, де користувач занурюється в цифровий світ, і версію “доповненої реальності”, яка накладає зображення на реальне оточення.

Прогнози компанії Omdia показують, що Apple продатиме 350 000 Vision Pro в цьому році, 750 000 наступного року і 1,7 млн у 2026 році. Проте ці цифри значно нижчі, ніж у iPad, який продав майже 20 млн одиниць за перший рік свого існування.

Загальна траєкторія запуску Vision Pro виявилася повільнішою, ніж багато хто очікував, зауважує Джордж Джіжіашвілі, аналітик компанії Omdia. Він також наголошує, що розробники зосереджуються на платформах з великою кількістю користувачів.

Заключно, Apple робить все можливе, щоб привернути більше контенту для своєї гарнітури Vision Pro. Хоча кількість доступних додатків поки що невелика, компанія сподівається, що з часом їх кількість зросте і Vision Pro стане популярним серед користувачів.

Джерело: epravda.com.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *