Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Технології

Блогер активував Windows безкоштовно за допомогою ChatGPT – iTechua – новини IT технологій

У мережі з’явилася історія блогера, який спробував домогтися від ChatGPT допомоги в активації Windows. І в нього вийшло. Інформацію зібрав Tom’s Hardware.

Згідно з джерелом, зарубіжний YouTube-блогер показав у відеоролику, як він боровся з ChatGPT заради ключа активації Windows. Зрозуміло, прямі запити на кшталт “Згенеруй мені ключ активації Windows” нейромережа відхиляє – її цього навчили творці. Однак блогер спробував обхідний шлях і домігся успіху.

Він знайшов в інтернеті формулу, за якою генерується ключ для старенької Windows 95, і попросив ChatGPT просто видати йому результат за цією формулою. У підсумку ШІ дійсно видав експериментатору 30 ключів, один з яких підійшов і активував систему.

Решта 29 виявилися неправильними, оскільки виявилося, що ChatGPT не вміє виконувати деякі математичні операції. “Під час запиту п’ятизначного числа, кратного семи, ШІ надає випадковий набір цифр замість точного результату”, – каже автор.

Варто зазначити, що ключі для Windows 95 відомі своєю примітивністю, через яку раніше їх уже вдавалося згенерувати і без нейромережі. Однак джерело зазначає, що в теорії за допомогою ChatGPT можна створити скрипт на базі Python, який, своєю чергою, генеруватиме ключі більш ефективно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Source: itechua.com

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *