Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Технології

Firefox з 7470 відкритими вкладками не впливає на продуктивність Mac протягом двох років: користувачка цінує їх як пам’ять.

Користувачка не закриває вкладки Firefox протягом двох років

Хейзел, програмістка і активна користувачка Twitter, вирішила не закривати вкладки свого браузера Firefox, оскільки вона вважає це “подорожчю у пам’ять”. Протягом двох років вона тримає кілька тисяч вкладок відкритими на своєму Mac і не планує закривати їх найближчим часом.

“Мені подобається переглядати кластери вкладок кількох місяців тому – це ніби подорож у пам’ять про все, що я робила, що вивчала, що думала”, – розповідає Хейзел.

Нещодавно Хейзел опублікувала скріншот з 7470 відкритими вкладками, коли виявила, що браузер не може їх відновити. Однак завдяки кешу профілю Firefox вона змогла відновити вкладки всього за кілька хвилин.

Вкладки не впливають на продуктивність комп’ютера

Цікаво, що така велика кількість вкладок не має негативного впливу на продуктивність комп’ютера. Представник Mozilla підтвердив, що Firefox ефективно використовує пам’ять і не завантажує сайти, доки користувач не обере вкладку.

“Firefox досить ефективно використовує пам’ять і фактично не завантажує сайти, доки я не оберу вкладку, тому він не дуже ресурсомісткий”, – пояснює Хейзел.

На відміну від цього, браузер Google Chrome з 33 вкладками та увімкненим режимом економії пам’яті споживає 1777 МБ.

Висновок

Хейзел продовжує користуватися Firefox з великою кількістю вкладок і насолоджується подорожчю у пам’ять. Вона відчуває, що це допомагає їй відновити частину себе.

Джерело: PCmag

Цитата автора:

“Я відчуваю, що частина мене відновилася”, – Хейзел після відновлення вкладок Firefox.

Джерело: itc.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *