Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Технології

GSC Game World releases S.T.A.L.K.E.R. Legends of the Zone, a console reissue of the series.

Microsoft представила S.T.A.L.K.E.R. Legends of the Zone на Xbox Partner Preview

Microsoft провела презентацію Xbox Partner Preview з демонстрацією ігор партнерів. У шоу взяла участь й українська студія GSC Game World, яка представила S.T.A.L.K.E.R. Legends of the Zone.

У цю збірку входять консольні порти трьох частин серії. Комплект включає S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl, S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky та S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat. Франшиза вперше з’явиться на консолях.

Анонс супроводили трейлером Legends of the Zone, в якому продемонстрували кадри з різних частин серії, включаючи стрілянину, дослідження локацій, аномалії, сутички з мутантами тощо.

Візуальна частина в кожному з трьох проєктів залишилася без змін. Адаптували лише елементи управління та інтерфейсу. Наприклад, з’явилося кругове меню для вибору зброї. Над портами працювала польська компанія Mataboo у партнерстві з GSC.

“Ми давно хотіли перенести S.T.A.L.K.E.R. на консолі, і ми тісно співпрацювали з нашими надійними партнерами з Mataboo, щоб зробити це. Попри нову дату виходу S.T.A.L.K.E.R. 2, ми вирішили випустити трилогію S.T.A.L.K.E.R. Legends of the Zone на початку 2024 року, щоб дати гравцям час завершити оригінал, перш ніж переходити до сиквелу. S.T.A.L.K.E.R. 2 є прямим продовженням сюжету та самостійною грою, але очевидно, що знання попередніх подій та персонажів допоможе вам краще насолодитися певними сюжетними моментами, відсиланнями та великодками” – розповіли представники GSC в Xbox Wire.

Пізніше цього року GSC випустить патч для консолей Microsoft поточного покоління. Він додасть деякі графічні покращення та нові функції, включно з підтримкою модифікацій.

Комплект S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone вже доступний на Xbox One та Xbox Series X/S за зворотною сумісністю. Вартість збірки становить $39,99, а кожної гри окремо – $19,99.

На консолях PlayStation гра також доступна. Інформація справдилася, як і було сказано у сьогоднішньому витоку.

Висновок

Microsoft представила S.T.A.L.K.E.R. Legends of the Zone на Xbox Partner Preview. Українська студія GSC Game World представила консольні порти трьох частин серії S.T.A.L.K.E.R., які вперше з’являться на консолях. Гра отримала адаптовані елементи управління та інтерфейсу, а також покращену візуальну частину. Комплект S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone вже доступний на Xbox One та Xbox Series X/S, а патч для консолей Microsoft поточного покоління буде випущений пізніше цього року. Гра також доступна на консолях PlayStation.

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини

Джерело: gamedev.dou.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *