Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Технології

Найширші можливості для розваг, навчання і роботи в Айфоні 14 Про Макс* – http://vycherpno.ck.ua/

Якщо ви вибираєте новий смартфон і сумніваєтесь, чи вартий своїх грошей iPhone 14 Pro Max, вам варто ознайомитись із оснащенням новинки. Завдяки збільшенню кількості пікселів у камері, оновленому процесору Apple A16 Bionic, частоті оновлення екрану 120 Гц з одночасною економією енергії цей телефон стає бажаним для поціновувачів потужних гаджетів.

Дисплей

Новенький iPhone 14 Pro Max отримав 6,7-дюймовий дисплей Super Retina XDR, з яскравістю 2000 ніт та контрастом 2000000:1. ProMotion-технологія, якою забезпечили iPhone 14 Pro Max розробники, дає можливість динамічного оновлення екрана від 1 до 120 Гц. Також оснастили його новим вирізом у дисплеї для фронтальної камери та датчиків TrueDepth. Виріз отримав назву Dynamic Island.

Камера

iPhone 14 Pro Max отримав нову функцію камери — Apple ProRAW, що дозволяє робити високоякісні реалістичні знімки. На знімках тепер можна розгледіти найменші деталі.

Також власник айфона отримає ідеальне зображення за рахунок Photonic Engine. Ця технологія:

  • працює у фоновому режимі;
  • застосовує апаратну частину смартфона;
  • базується на програмних можливостях iOS 16.

Photonic Engine покращує фотографії в цілому та працює окремо від нічного режиму. Завдання технології — зробити більш чіткими та яскравими знімки, що виконані за недостатнього освітлення. Для цього задіюється машинне навчання, аби обробити світлину попіксельно. У результаті користувач отримує оптимізований знімок у плані деталізації, шуму та текстури.

Режим «Портрет»

Тепер у портретному режимі доступне наближення у 3 рази. Фронтальна камера має автофокус та збільшену діафрагму. Також покращилась якість зйомки за слабкого освітлення.

Режим «Екшн»

Для любителів записувати ролики під час руху також є приємна новина. Завдяки другому поколінню стабілізації, з’явилась можливість знімати динамічне відео практично без тремтіння. Але для цього режиму потрібно багато світла. Тобто такою зйомкою можна буде займатися на вулиці, але не в приміщенні з поганим освітленням.

Dynamic Island

Це овальний острівець, який прийшов на заміну «чубчику». В ньому так само заховано фронтальну камеру та датчики. Залежно від запущених програм він може ставати меншим або більшим. На острівці виникають іконки сповіщень від різних додатків: підтвердження платежів через Apple Pay, передавання даних, розблокування телефона обличчям тощо. Торкнувшись сповіщення, можна перейти у відповідний додаток.

Нововведення дозволяє більш швидко перемикатись між двома застосунками. Функція вмикається під час запуску. Іконки, розміщені у верхній частині екрана, дозволяють перемикати між собою плеєр та навігатор чи браузер і месенджер.

Що ще нового

Серед нововведень ще можна зазначити:

  • Збільшена автономність пристрою. У режимі аудіо айфон зможе працювати до 95 годин.
  • Зйомка відео у форматі 4К та зі швидкістю 24 кадри на секунду за увімкненого режиму «Кінематограф».
  • Головний модуль камери став більшим та чутливішим на 65%.
  • Функція Always-On, яка дозволяє бачити головні події на екрані заблокованого айфона.

Усі ці нові функції iPhone 14 Pro Max надають найширші можливості для робочих, навчальних та повсякденних справ.

Source: news.google.com

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *