Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Технології

Nintendo DS більш популярна серед молоді, ніж PS5 – висновок PlayUA

Молодь віддає перевагу портативним девайсам і комп’ютерам над традиційними консолями для ігор, згідно з опитуванням, проведеним компанією SHIBUYA109 Entertainment серед 700 молодих японців віком від 15 до 24 років. За статистикою, найпопулярнішими пристроями для гри є смартфони (94,7%), Nintendo Switch (38,5%), ПК (33,2%), планшети (26,5%) та Nintendo DS (12,2%).

Опитування також показало, що 44,9% респондентів грають щодня близько 100 хвилин, а їхні середні витрати на рік становлять приблизно 10 446 єн (2642 грн). Молодь переважно зацікавлена у шутерах, умовно-безкоштовних чи дешевих інді іграх, які популярні серед стрімерів, ніж високобюджетними ААА блокбастерами.

Цікаво, що колишній керівник підрозділу Microsoft Gaming, Пітер Мур, також відзначив, що молодому поколінню на Заході не цікаві стаціонарні консолі, вони віддають перевагу ПК і смартфонам.

Загалом, опитування та думки експертів свідчать про зміну уподобань молоді в геймінгу, де портативні пристрої та комп’ютери стають більш популярними, ніж традиційні консолі.

Згідно з автором сайту: “Молодь все більше віддає перевагу портативним девайсам і комп’ютерам у своїх ігрових вподобаннях. Це може бути пов’язано з доступністю та зручністю таких пристроїв. Така тенденція може мати вплив на майбутнє геймінгу і вимагати зміни стратегій компаній, які розробляють ігри та пристрої для них.”

Висновок автора сайту: “Опитування серед молоді в Японії та думки експертів свідчать про зростання популярності портативних девайсів та комп’ютерів у геймінгу. Це може вплинути на майбутнє індустрії ігор та вимагати адаптації компаній до нових уподобань молодого покоління.”

Джерело: playua.net

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *