Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Технології

Огляд новинок та список смартфонів Samsung, які отримають Android 15 Developer Preview

Перший випуск Android 15 Developer Preview не приніс багато змін, але вони все одно помітні. Одна зміна стосується параметрів розробника в розділі налаштувань – тепер є перемикач відображення співвідношення HDR/SDR.

Ще одна зміна полягає у введенні тактильної реакції під час налаштування яскравості за допомогою швидких налаштувань. Це допоможе користувачам відчути регулювання яскравості на дотик. Також є перемикач вібрації клавіатури, який можна знайти в налаштуваннях Gboard.

Одним з нововведень Android 15 Developer Preview є функція приглушення сповіщень. Вона автоматично зменшує гучність сповіщень, коли надходить багато послідовних сповіщень від однієї програми. Це особливо корисно, якщо щоранку отримуєте багато сповіщень.

Перший випуск Android 15 Developer Preview має деякі відомі проблеми, тому оновлення рекомендується лише для розробників, які впевнені у своїх діях.

Згідно з даними Wccftech, можливість оновлення до Android 15 Developer Preview отримають не лише смартфони Google Pixel. Серед сумісних пристроїв Samsung є моделі з серій Galaxy S, Galaxy Fold та Flip, Galaxy A, Galaxy Tab, Galaxy F та Galaxy M.

Заключно, Android 15 Developer Preview пропонує кілька нововведень, які полегшують користування телефоном. Оновлення доступне для розробників і має свої переваги та недоліки.

“Триває конкурс авторів ІТС. Напиши статтю про розвиток ігор, геймінг та ігрові девайси та вигравай професійне ігрове кермо Logitech G923 Racing Wheel, або одну з низькопрофільних ігрових клавіатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!” – ІТС

Джерело: itc.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *