Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Технології

Palworld привертає увагу PETA та The Pokemon Company завдяки своїм мегапопулярним “покемонам зі зброєю”, які продовжують побивати рекорди.

Palworld, яка наразі є однією з найпопулярніших ігор у світі, привернула увагу не тільки мільйонів гравців, а й організації PETA, яка бореться проти жорстокого поводження з тваринами. Нарешті The Pokemon Company, власник прав на франшизу Pokemon, також висловила свою реакцію на Palworld.

Гра від студії Pocketpair пропонує унікальний підхід до монстрів-компаньйонів, яких тут називають “приятелями”. Гравець може створювати трудові табори або фабрики і використовувати монстрів як будівельників, джерело їжі або навіть боєприпаси.

Організація PETA висловила своє невдоволення жорстоким поводженням з тваринами в Palworld і запропонувала розробникам додати веганське меню. Багато гравців виявили бажання допомагати тваринам, харчуючись веганською їжею у своїх ігрових світах і поза ними.

The Pokemon Company офіційно заявила, що має намір провести розслідування і вжити заходів для вирішення будь-яких порушень прав інтелектуальної власності на Pokemon. Хоча конкретно не згадує Palworld, ця заява є відповіддю на успіх гри і звинувачення у плагіаті.

Palworld продовжує побивати рекорди продажів, вже було продано понад 8 мільйонів примірників менш ніж за 6 днів. Гра також досягла пікового онлайну в 2 мільйони одночасних гравців, обійшовши Counter-Strike 2 за цим показником.

Загалом, Palworld стала однією з найпопулярніших ігор на Steam і продовжує залучати все більше гравців. Це викликало реакцію організації PETA і The Pokemon Company, які обидві висловили свої позиції щодо гри.

Джерело: dev.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *