Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Технології

Samsung представила гнучкий смартфон, призначений для носіння на руці (див. фото)

Samsung представила концепт гнучкого смартфона-браслета на техновиставці MWC 2024. Новинка отримала назву Cling Band і поєднує в собі функції смартфона і розумного годинника. Головною особливістю пристрою є гнучкий OLED-дисплей, який може обертатися навколо зап’ястя, перетворюючись зі смартфона на годинник з великим дисплеєм. Крім того, Cling Band має датчик серцевого ритму і задню камеру. Характеристики та ціна новинки поки не розкриті.

Samsung не єдиний виробник, який працює над гнучкими смартфонами. Apple також розробляє гнучкий iPhone з “самовідновлюваним” екраном, а Motorola вже показала схожий концепт смартфона-браслета. За останніми новинами, Samsung також патентувала телефон з квадратним корпусом і висувною панеллю дисплея, що дозволяє збільшити розмір пристрою за бажанням користувача.

Можна зробити висновок, що гнучкі смартфони стануть популярними у найближчі роки і будуть доступні в різних форм-факторах. Вони поєднають в собі функції смартфона і годинника, а також можуть мати додаткові функції, наприклад, фітнес-трекер. Такі пристрої будуть цікаві для людей, які шукають зручність і функціональність в одному пристрої.

Заголовок статті: “Samsung представила концепт гнучкого смартфона-браслета Cling Band”

Цитата автора: “Найближчими роками на нас чекає наплив гнучких смартфонів у нових форм-факторах. У тому числі ті, які можна буде використовувати як смартфон і годинник одночасно.”

Джерело: unian.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *