Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Технології

Samsung представила новий смартфон, який виявився більш перспективним за Galaxy S24

Samsung представила в Європі новий смартфон Galaxy M55 з вражаючими характеристиками

Компанія Samsung привезла на європейський ринок свій новий смартфон Galaxy M55, який вже дебютував в Індії. Цей пристрій відноситься до середньобюджетного сегменту, але має деякі особливості, які перевершують навіть дорожчі моделі бренду, повідомляє GSMArena.

Незважаючи на свою доступну ціну, Galaxy M55 оснащений фронтальною камерою з рекордною роздільною здатністю 50 мегапікселів, що перевершує навіть фронтальну камеру Galaxy S24 Ultra з роздільною здатністю 12 мегапікселів. На задній панелі розміщено три камери: основна камера на 50 Мп з оптичною стабілізацією зображення, ширококутна камера на 8 Мп і макро-камера на 2 Мп.

Окрім цього, Galaxy M55 відрізняється великою батареєю ємністю 5000 мАг з підтримкою швидкої зарядки Super Fast Charging 2.0 потужністю 45 Вт. Завдяки цьому, батарея може зарядитися на 70% всього за 30 хвилин.

Серед інших характеристик Galaxy M55 можна виділити 6,7-дюймовий дисплей Super AMOLED+ з частотою оновлення 120 Гц і роздільною здатністю Full HD+, процесор Snapdragon 7 Gen 1, 8 ГБ оперативної пам’яті і 256 ГБ вбудованої пам’яті. Також смартфон оснащений вбудованим під екран дактилоскопічним сенсором, системою захисту Samsung Knox Vault і операційною системою One UI 6.1 на базі Android 14.

Galaxy M55 доступний у двох кольорах – темно-синьому та світло-зеленому, і коштує 500 євро за версію з 8/128 ГБ пам’яті та 550 євро за версію з 256 ГБ пам’яті.

Висновок

Новий смартфон Samsung Galaxy M55 вразив своїми характеристиками і доступною ціною. Він має потужну селфі-камеру, великий дисплей і швидку зарядку батареї. Цей пристрій стане прекрасним вибором для тих, хто шукає якісний смартфон за доступною ціною.

“Samsung Galaxy M55 представили офіційно в Європі / фото Samsung”

Джерело: unian.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *