Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Технології

Смартфони Samsung Galaxy: чому саме їх вважають найкращими? – Галичина

Коли мова заходить про придбання нового смартфона найвищої категорії, досвідчені люди серйозно розглядають продукцію декількох компаній. Apple та Samsung є беззаперечними лідерами за якістю та технологіями. Їм на п’яти активно наступають різноманітні китайські бренди, але їм ще досить далеко до лідерів ринку. Чому ж варто уважно поглянути на смартфони Samsung Galaxy, та яка модель влаштує вимогливого покупця?

Чому саме Самсунг Галаксі?

Перераховувати можна досить довго:

  • Втілення найсучасніших інноваційних технологій;
  • Якісні матеріали та комплектовання;
  • Найширший модельний ряд, у котрому кожен знайде ідеальну модель за характеристиками та вартістю;
  • Власна оболонка Android – One UI, що коректно взаємодіє з усією екосистемою пристроїв Samsung;
  • Висока обчислювальна продуктивність обумовлена використанням потужного начиння – мікропроцесорів, графічних прискорювачів та модулів внутрішньої пам’яті;
  • Впізнаваний елегантний та лаконічний дизайн;
  • Якісна оптика для отримання чудових світлин та відео.

Компанія не втомлюється тішити своїх прихильників новими версіями сучасних гаджетів. Так, новинкою 2022 року став Samsung Galaxy S21 FE. Це так званий народний флагман, що його було зібрано з урахуванням побажань фанатів південнокорейської компанії.

Samsung Galaxy S21 FE: смартфон на всі випадки життя

Літера “S” у назві говорить про те, що це девайс вищої категорії. Наразі його вартість у популярних магазинах електроніки сягає майже 700 доларів. Але попри це прихильники швидко розібрали ці смартфони з прилавків. Що ж саме їм сподобалося?

Смартфон з максимальним ступенем захисту

За кодом захисту оболонки від вологи (IP68) цей телефон зовсім не боїться води. Звісно, навмисно жбурляти його у ставок не треба. Але якщо трапиться, що пристрій вислизне з рук і впаде в калюжу, корпус не намокне. Власнику не доведеться нести телефон до майстерні, аби його реанімували під ультрафіолетовою лампою. Екран захищено від подряпин супер міцним загартованим склом Corning Gorilla Glass Victus. Корпус вироблено з пластику та алюмінієвих елементів. Він доволі міцний та тривкий.

Dynamic AMOLED дисплей

Це також нова технологія, що використовується на смартфонах Samsung дорожчого сегменту. Не будемо вдаватися в технічні подробиці, лише перелічимо переваги:

  • найширше охоплення всієї гами забарвлень – понад 16 млн кольорів;
  • високі показники пікової яскравості та контрасту;
  • надзвичайно висока частота оновлення зображень на дисплеї – 144 Гц;
  • попри усі плюси екран є досить тонким та енергоефективним, відповідно, смартфон довше працюватиме від батареї.

Камери та оптика для найкращих моментів життя

Дівчата та жінки полюбили смартфони Самсунг Галаксі через те, що тут встановлено найкращу оптику. У моделі Samsung Galaxy S21 FE маємо потрійну основну камеру та фронтальну для селфі. Отримувати світлини студійної якості допоможуть професійні налаштування. А щоб не довелося довго вивчати усі ці подробиці, система ШІ самостійно встановить потрібні режими фотографування, залежно від ваших побажань та ступеня освітленості.

Source: news.google.com

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *