Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Технології

Sony призупиняє виробництво PlayStation VR2 через низький попит на продукт

Компанія Sony призупиняє виробництво гарнітури VR2 через невеликі продажі

Getty Images

Компанія Sony прийняла рішення призупинити виробництво гарнітури VR2 через невеликі продажі. За даними Bloomberg, це рішення пов’язане з нестачею ігор на самій консолі.

Остання модель гарнітури доповненої реальності VR2 була випущена у лютому 2023 року і складалася з 2 млн одиниць. Однак, через низький попит, Sony вирішила призупинити виробництво, щоб розподілити нерозпродані примірники. Ці окуляри є аксесуаром до ігрової установки PlayStation 5 і коштують 549 доларів.

Головна причина невдачі гарнітури VR2 полягає у нестачі контенту, тобто ігор, для самої ігрової консолі. Крім того, вартість гарнітури VR2 перевищує вартість самої PS5. Це може пояснити низький інтерес покупців та невеликий прибуток компанії.

Нагадаємо:

Sony Group звільнить 900 осіб зі свого підрозділу відеоігор по всьому світу, або близько 8% співробітників, і закриє підрозділ в Лондоні.

Компанії Bosch і Sony закривають свої останні спеціалізовані магазини в Росії. Компанія LG закрила всі магазини бренду “через зупинку постачання”.

Висновок автора сайту:

Призупинення виробництва гарнітури VR2 компанією Sony є наслідком невдачі через низький попит та нестачу ігор на самій консолі. Це може мати негативний вплив на прибуток компанії та вимагатиме перегляду її стратегії на ринку віртуальної реальності.

Джерело: epravda.com.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *