Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Технології

Телефони iPhone подорожчали на сотні доларів: в чому причина – Технофан

Гарні новини для пенсіонерів які були на окупованих територіях, вже можна отримати пенсію за сім місяців через банкомат. Після звільнення правого берега Дніпра в Херсонській області, яке тривало 8 місяців, зараз люди можуть отримати свою пенсію, яка належить їм за законом. Міністерство соціальної політики зазначило, коли люди отримають свої пенсії.

В Херсоні ще не відкрилися органи Пенсійного фонду та соцзахисту, оскільки ще потрібно зібрати співробітників, розмінувати саме місто, на все це потрібний час. Але хороша новина для пенсіонерів є в тому, що хоч вони не могли отримати свої гроші, але кошти їм надходили на їх банківський рахунок.

Тобто, нікуди не потрібно звертатися додатково, хто отримував гроші до окупації на свій банківський рахунок, зможуть отримати всю суму, але потрібно, щоб працював хоч один з банкоматів у місці якому ви перебуваєте.

А до пенсій, які надходили через Укрпошту, то тут доведеться зачекати. У села пенсії будуть розвозити мобільними пересувними відділеннями, як тільки це стане можливо. Ще повідомлялося, що пенсіонерам, які отримували у відділеннях Укрпошти пенсію, відкрили рахунок у Ощадбанку, де гроші зберігалися на банківських рахунках.

Це означає, тільки відкриється відділення “Ощадбанку”, пенсіонери, показавши свій паспорт, зможуть отримати свої виплати.

Source: news.google.com

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *