Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Технології

Xbox випускатиме Call of Duty на консолях Nintendo, якщо угода з Activision Blizzard буде успішною – PlayUA

Філ Спенсер, голова XBOX, розповів, що в разі успішного закриття угоди про купівлю Activision Blizzard King, компанія випускатиме Call of Duty не лише на PlayStation, а й на Nintendo Switch протягом наступних 10 років.

Крім того, пан Спенсер також розповів, що компанія планує продовжити видавати ігри Activision Blizzard King у Steam. Він також зазначив, що ігри виходитимуть на платформі Valve одночасно з релізом на Xbox. Це продовжує наратив Філа Спенсера про те, що Microsoft мають на меті дати доступ до своїх ігор якомога більшій кількості гравців.

Востаннє Call of Duty з’являлася на платформах Nintendo у 2013 році, коли Ghosts виходила на Wii U. Поки що не зовсім зрозуміло, як саме Xbox хочуть видавати Call of Duty на Switch, беручи до уваги те, наскільки технологічними й важкими є сучасні ігри. Але умовна Call of Duty: Mobile на портативній консолі звучить цілком непогано.

Однак для того, щоби хоч щось із цього справдилося, Microsoft спершу повина закрити угоду, яку між тим вже планує оскаржити й Федеральна торгова комісія.

Читайте також

Source: news.google.com

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *