Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Технології

Xiaomi представила флагманський смартфон 13 Ultra з камерою від Leica – Подробности

Компанія Xiaomi у рамках презентації нових продуктів представила флагманський смартфон – модель 13 Ultra, оснащену камеру, створеною спільно з Leica. 

Новинка отримала топовий чип Snapdragon 8 Gen 2 від Qualcomm, який поєднується з 12 Гб або 16 Гб оперативною та 256 Гб, 512 Гб або 1 Тб вбудованої пам’яті.

Смартфон оснащений 6,7-дюймовим AMOLED-дисплеєм роздільною здатністю WQHD+ (3200 х 1440 пікселів), частотою оновлення 120 Гц та підтримкою технології Dolby Vision.

Корпус стилізований під фотоапарат Leica та отримав обробку штучною шкірою на основі антибактеріального силікону. Вбудована батарея 5000 мА•год підтримує провідну зарядку потужністю 90 Вт та бездротову на 50 Вт.

Xiaomi представила флагманський смартфон 13 Ultra з камерою від Leica

Особливістю Xiaomi 13 Ultra стали камери. Основний блок, який отримав назву Leica Vario-Summicron, об’єднує в собі 50 Мп-дюймовий сенсор Sony, телеоб’єктив та ширококутний об’єктив на 50 Мп та 12 Мп надширококутний об’єктив.

Xiaomi представила флагманський смартфон 13 Ultra з камерою від Leica

Фронтальна камера одержала 32 Мп об’єктив. У налаштуваннях камери доступна змінна діафрагма та режим Fast Shot з часом фокусування 0,8 сек. Передбачені особливі режими – Leica Vibrant і Leica Authentic – кольору, стилізуючі кадри під знімки камери Leica M, а також можливість зйомки у форматі DNG для подальшої обробки у фоторедакторі Adobe.

Продаж нового Xiaomi 13 Ultra у Китаї розпочнеться навесні 2023 року. Смартфон, доступний у чорному, білому та темно-зеленому кольорах, пізніше з’явиться і на інших ринках.

Нагадаємо, Україна внесла Xiaomi до переліку міжнародних спонсорів війни.

Source: podrobnosti.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *