Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Технології

Як зберегти міцність та стійкість до відблисків екрану Galaxy S24 Ultra: відео

Samsung Electronics представляє нову технологію Corning® Gorilla® Armor для Galaxy S24 Ultra

У своєму останньому відео Samsung Electronics демонструє передову інженерію та технічну точність, які лежать в основі нової технології Corning® Gorilla® Armor. Цей матеріал, стійкий до подряпин і відблисків, розроблений спеціально для Galaxy S24 Ultra.

Завдяки інноваціям від Corning Incorporated, відео демонструє вражаючу оптику, надзвичайну довговічність і чіткість дисплея нового рівня.

Corning® Gorilla® Armor – це результат точного процесу, який покриває поверхню скла спеціальними іонами. Товщина цього покриття менша за людську волосину. В результаті, дисплей стає менш вразливим до відблисків, зменшуючи їх до 75%. Це робить екран більш читабельним навіть за яскравого сонячного світла.

Цей процес також робить дисплей міцнішим, що означає, що користувачі Galaxy можуть не хвилюватися про щоденний знос. Лабораторні випробування показали, що скло Corning® Gorilla® Armor більш ніж у чотири рази стійкіше до подряпин, ніж конкурентні алюмосилікатні покриття.1

Окрім цього, цікавою деталлю є те, як саме Corning виготовляє цей неперевершений матеріал для дисплеїв. Вони використовують системи вакуумного осаду у надзвичайно чистому середовищі. Ця технологія також використовується Samsung для виробництва напівпровідників.

Скло Corning® Gorilla® Armor – найкращий вибір для Galaxy S24 Ultra

1Скло Corning® Gorilla® Armor вбудовано в передній дисплей Galaxy S24 Ultra. Випробування на стійкість до подряпин порівняно з конкурентним алюмосилікатним захисним склом, а також на віддзеркалення порівняно зі звичайним склом. Заяви про експлуатаційні характеристики скла Corning® Gorilla® Armor ґрунтуються на результатах внутрішніх лабораторних випробувань Corning. Фактичні характеристики можуть відрізнятися.

Висновок автора сайту:

Технологія Corning® Gorilla® Armor, використована в Galaxy S24 Ultra, є справжнім проривом у створенні стійкого до подряпин і відблисків скла. Цей матеріал забезпечує чудову оптику, неймовірну довговічність і чіткість дисплея нового рівня. Завдяки його міцності і зменшенню відблисків, користувачі можуть насолоджуватися яскравим і чітким екраном навіть за яскравого сонячного світла.

Джерело: news.samsung.com

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *