Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Технології

Який смартфон Apple краще вибрати у 2023 році — Інформаційний портал Кіровоградщини – Інформаційний портал: Гречка

Флагманські смартфони Apple можна назвати інженерним дивом. Коштують вони недешево, але за витрачені гроші ви отримаєте багатофункціональний кишеньковий комп’ютер, що відкриє вам безліч можливостей.  

Ми підготували підбірку найкращих моделей iPhone станом на початок 2023 року. Вибравши одну з цих моделей, можна бути впевненим у тому, що куплений смартфон залишатиметься актуальним протягом п’яти років. 

iPhone 14 Pro і Pro Max

iPhone 14 Pro і Pro Max

Pro версії чотирнадцятої лінійки — для тих, хто готовий купувати тільки найновіше. iPhone 14 Pro і Pro Max позбулися «чубчика» на користь функціонального Dynamic Island, мають новий процесор Bionic A16 і камеру з роздільною здатністю 48 Мп.

Обидві моделі оснащені широкоформатними дисплеями ProMotion із частотою оновлення до 120 Гц, що забезпечує плавний скролінг і анімацію. Ще одним нововведенням є постійно увімкнений дисплей Always-On-Display. Навіть коли пристрій заблокований, його екран не гасне, а переходить в режим низького енергоспоживання (1 Гц на хвилину). При цьому годинник та віджети залишаються видимими користувачеві. Це дозволяє відстежувати повідомлення та сповіщення без необхідності розблоковувати телефон.

iPhone 13

З точки зору функціоналу та надійності роботи iPhone 13 нічим не поступається стандартній комплектації 14-ої моделі, однак коштує значно дешевше. Базова 13-а версія пропонує достатньо потужний процесор A15 Bionic та яскравий 6,1-дюймовий дисплей зі стандартною частотою оновлення 60 Гц. Він підтримує технологію MagSafe, що забезпечує можливість бездротової зарядки, має рейтинг захисту корпусу IP68.

Порівняно з iPhone 13, у 14-й моделі трохи покращена система камер, але більшість користувачів, які переважно використовують смартфон для перегляду соцмереж, скоріше за все не помітять цих змін. 

iPhone 13 Mini

iPhone 13 Mini — один із небагатьох компактних телефонів, що пропонує першокласний функціонал і має флагманські технічні характеристики. Він демонструє неабияку продуктивність при виконанні більшості задач, а також може похвалитися стильним дизайном, якістю збірки та роботою системи камер. 14 лінійка вийшла без мімні-версії, а виробник не анонсував її реліз у 15-й, тож цілком імовірно, що iPhone 13 mini — це останній компактний і функціональний телефон від Apple.

Незважаючи на невеликі габарити корпусу, модель оснащена 5,4-дюймовим екраном, який є зручним не тільки для перегляду веб-сторінок і месенджерів, але й для ігор та відео. Навіть дорослим користувачам дисплей здаватиметься просторим для виконання дій за допомогою великого пальця. 

Єдиним суттєвим мінусом міні-варіації iPhone 13 є менш місткий акумулятор, який не дозволить пристрою пропрацювати добу в інтенсивному режимі без підключення до електромережі. Однак компактні габарити й більш низька ціна можуть компенсувати цей недолік.

Висновки

iPhone 14 Pro і Pro Max — найкращий варіант для поціновувачів смартфонів Apple. Придбання базового iPhone 13 буде оптимальним рішенням у тому випадку, коли наявний бюджет не дозволяє придбати покращені версії 14-ої моделі. Тим, кому подобаються кишенькові смартфони, однозначно рекомендуємо iPhone 13 mini. 

Реклама

Поширюйте

Коментуйте

Source: news.google.com

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *